5 najekskluzivnijih privatnih otoka

0

Sretnik ste ukoliko vam se ikada pruži prilika uživati na plažama ovih otoka

 

00Corallina

VILLA CORALLINA

Tahiti se sastoje od velikog broja otoka, ali najekskluzivniji među njima je Villa Corallina, otočić na kojem ima mjesta samo za villu (po kojoj je otok i dobio ime), puno palmi i prekrasnu malu plažu. Vlasnici ne obitavaju u villi već je iznajmljuju tijekom cijele godine. Hrana se na otok doprema brodom.

 

00Mantaji

MANTAJI

Fijiju, državi koja se sastoji od preko 300 otoka, privatni otoci nisu nepoznat pojam, a najatraktivniji od njih je Mantaji, maleni otočić koji osim plaža i šume, svom vlasniku nudi i – vulkan koji, naravno, nije aktivan. Tu su i luksuzna kuća na drvetu, vanjski jacuzzi, staza kroz cijelu šumu…

 

Sonoraresort

SONORA RESORT

Za razliku od drugih otočića s ove slite, Sonora Resort nije u Tropskim krajevima već u SAD-u! Sonora se ističe fantastičnom kulinarskom ponudom, sadržajem (koji uključuje i veliku privatnu teretanu), te prekrasnim smještajem u šumi.

 

00NorthIsland

NORTH ISLAND

North Island na Sejšelima ne samo da je jedan od najljepših otoka na svijetu, nego i od najskupljih. na njemu se nalazi 11 vila, od kojih svaka ima svoj osobnog butlera i kuhara, a gostima je na raspolaganju velika pješčana plaža na kojoj ćete često susresti i kornjače.

 

00IndigoBay

INDIGO BAY

Na ovom otoku u Mozambiku je napravljeno 14 resorta, a svaki je napravljen od drva kako bi bili u skladu s prirodom. Velika zlatna plaža i bistro more, mamac su za posjetitelje koji također mogu uživati i u rezervatu u kojem obitavaju mnoge afričke životinje.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments