Top 5: NFL Cheerleadersice

0

Američki nogomet ne bi bi približno bio zanimljiv da nema atraktivnih navijačica

 

philadelphia

5. PHILADELPHIA EAGLES CHEERLEADERS

Navijačice Eaglesa osnovane su davne 1948. godine kao Eaglettes, 70-tih mjenjaju ime u Liberty Belles da bi 80-tih postale jednostavno – Eagles Cheerleaders. Njihova direktorica, i sama bivša navijačica Eaglesa, je bivša Miss SAD-a Barbara Zaun. 38 navijačica je posebno i po tome što su prve izdale kalendar namjenjen isključivo na smartphoneu, a uniforme im je dizajnirala Vera Wang.

 

 

 

atlanta

4. FALCONETTE

Navijačice Atlanta Falconsa, ako ne po svojim nastupima, su posebne po kriterijima za ulazak u tim. Naime, za razliku od drugih navijačkih skupina, navijačice Falconsa moraju biti studentice ili stalno zaposlene! Osnovane su daleke 1961. godine, a jedna od bivših članica je i Mickey Crawford-Carnegie, današnja vlasnica najpopularnijeg sitea o lijepim navijačicama AlumniCheerleaders.com.

 

 

 

newengland

3. PATRIOTS CHEERLEADERS

Navijačice New England Patriotsa su osnovane 1977. godine a trenutno broje 27 članica. Svoje nastupe na Gillette Stadiumu upotpunjavaju s maskotom Patom Patriotom. Svake godine izdaju i kalendar u kupaćim kostimima koji se rasproda u par dana. Zanimljivo, upravo su navijačice Patriotsa izabrane da 2008. podučavaju svoje kineske kolegice za nastup na Olimpijskim igrama.

 

 

 

RAIDERSICE

2. OAKLAND RAIDERETTE

Unatoč preseljenju iz Oaklanda u Los Angeles, pa natrag u Oakland, ljubav navijača prema navijačicama Raidersa nikada nije ni prestala. Uostalmo, zašto bi, kada Raiderrete s ponosom nose nadimak „Najljepše navijačice“. Osnovane su 1961. godine, a današnji sastav broji 36 članica. Među poznatim bavšim članicama je veliki broj kasnijih Playboyevih modela i Missica, jedna od njih je i Kiana Tom, trenutno jedna od najvrućih fitness modela. Poznate su i po raznolikim kostimima kojima se savršeno uklapaju uz legedarni stil Oakland Raidersa.

 

 

 

dallas

1. DALLAS COWBOYS CHEERLEADERS

Najpoznatija, i medijski najeksponiranija navijačka skupina NFL-a su najvijačice Dallas Cowboysa. Osnovane 1960. godine, kao skupina studentica, u početku su u sastavu imale i muškarce ali su ih, srećom, izbacile do kraja dekade. Biti izabran u DCC sastav san je svake djevojke u Teksasu, dok kalendar atraktivnih Teksašanki je nešto što svatko u Teksasu mora imati. Od 2006. godine imaju i reality show Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the Team, a treba istaknuti i da ih je FIFA pozvala da budu dio promo tima za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. godine.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Gravitacija

Film koji je najbolje do sada dočarao bestežinsko stanje i opasnost svemirskih putovanja   Vjerojatno nema muškarca bilo gdje u svijetu koji u svom djetinjstvu ...