10 najboljih striptizeta današnjice

0

Ovih 10 djevojaka je svoju slavu steklo plesanjem oko šipke i skidanjem odjeće sa sebe

 

Aguchi

CHRISTINA AGUCHI

Rođena kao Diana Nyugen, Christina Aguchi je ne samo zvijezda filmova za odrasle koja vam je poznata iz filmova poput Asian Cougars, nego je izuzetno spretna plesačica oko šipke koja je dominirala Miss Pole prvenstvom 2013. godine. Zaštitno lice je proizvođača cipela Glitter Heels i proizvođača šipki za pole Platinum Stages.

 

Danika

DARLING DANIKA

Striptizeta i glumica u filmovima za odrasle je jedna od onih retro alt djevojaka koje jednostavno imaju ono nešto! Njezina specijalnost su showovi s automobilima, u kojima će se zavodnički valjati po njima istovremeno zbacujući krpicu po krpicu sa sebe. Sasvim očekivnao, omiljena je gošća na različitim Hot Rod festivalima širom svijeta.

 

mena

MISS MENA

Da je iznenađenje da se djevojka rođena u Bangkoku počne baviti svlačenjem i nije neko iznenađenje. Miss Mena ja majstorica burleske i striptiza, ali se od drugih djevojaka razlikuje što u svojim točkama koristi i vatru! A da bi njezine točke bile još ekstremnije, pobrinut će se tako što će točke izvoditi na podu prekrivenom slomljenim staklom!

 

phoenix

PHOENIX PHIRES

Još jedna u nizu djevojaka koje su se okitile titulom Miss Exotic Dancer kao svoje hobije navodi slikanje i pjevanje pod tušem. Djevojka koja (navodno) osvaja svojom pristupačnošću je počela kao trbušna plesačica, da bi ubrzo vidjela da joj ples oko šipke i skidanje krpica ide sasvim dobro. Crvenokosa Phoenix na svojoj web stranici prodaje i svoje potpisane gole slike pa tko voli nek izvoli!

 

bambu

BAMBU JESSICA

Ljubiteljica piercinga i tetovaža je nastupala na turnejama sa Suicide girls, ponosna je vlasnica titule Miss Exotic Dancer, slikavala se za Hustler i Rolling Stone, te radila za Planet Hollywood i Hooters. Ljubitelji alt djevojaka će sigurno poludjeti za njom, a Bambu Jessica potpiruje vatru izjavama da se obožava skidati jer ne podnosi odjeću!

 

Martini

MIDNIGHT MARTINI

Djevojka koja osvaja burleska showovima u Denveru poznata je po svojoj točki u kojoj zavodnički pleše svojom seksi guzom. Smatraju je najboljom guzom među „plesačicama“, a u Denveru vodi i striptiz školu u kojoj zainteresirane dame uči kako prirediti vrući striptiz svojim surpuzima/momcima. Bila je i natjecateljica na Miss Exotic.

 

suziemalon

SUZIE MALONE

Što dobijete kada pomiješate striptiz, burlesku i iluzioniste? Dobijete SuzieMalone, prvu majstoricu magičnog striptiza! Plava bomba, kako joj je nadimak, ne samo da će skinuti svaku krpicu sa sebe, nego će i učini da nestanu zečevi, boce šampanjca, pa će čak napraviti i da stol lebdi! Morate priznati da zvuči odlično!

 

Hayden

TIFFANY HAYDEN

Bišva Playboy djevojka je pravi majstor pole dancea, a proglašena je i jednom od najboljih pet pole dancerica u SAD-u. Poznata je po svojim akrobacijama u zraku, pa je u stanju svući odjeću sa sebe bez da nogom dotakne tlo. Sebe naziva umjetnicom, a kada vidite što sve može na šipki, složit ćete se s njezinom tvrdnjom.

 

jadedwawn

JADED DAWN

Ovu djevojku ste možda čak i vidjeli u jednom od filmova za odrasle, a što se tiče industrije za one iznad 18 radila je sve – kao striptizeta, glumila u orno filmovima, slikavala se za magazine poput Hustlera… Djevojka iz Iowe je odrastala na farmi da bi joj se svijet okrenuo naglavačke nakon što je 2003. proglašena za Miss Nude Iowe, a tri godine je postala Miss Nude SAD-a! Svoj show naziva jako začinjenom burleskom.

 

MissyLIsa

MISSY LISA

Plavokosu striptizetu, zajedno s njezinom grupom Ruby Revue, možete pronaći u House of Blues u Dallasu, gdje održavaju mega popularni show koji kombinira burlesku i moderni striptiz. Nagrade poput nagrade za najbolju grupu i Miss Exotic su najbolja potvrda njezine kvalitete, a svi stručni portali je svrstavaju i među 10 najboljih plesačica burleske.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments