KOMARDA
Frana Supila BB, Dubrovnik
Tel. 020 311 393
Mob. 098 865 069
Radno vrijeme: 7:00-02:00 (sezonski, od 1. ožujka – 31. studenog)
Web: www.komarda.hr
Vlasnik: Ante Vukušić Vuk
Da vaš doživljaj Grada bude potpun, dođite u restoran Komarda i otkrijte jedinstvenu dubrovačku taracu smještenu tik uz more – skrovito , intimno mjesto u hladu starih borova, palmi i pitospora.
Dođite i poslušajte kako modro more priča slavnu povijest Dubrovnika kroz pogled na staru gradsku jezgru, luku, Lazarete i Porporelu. Upijte ljepote mora, Lokruma i starih drvenih barki, kušajte jelad od mora i kamena. Neka se vaša čula prepuste užicima u autohtonim jelima i vrhunskim vinima proizvedenim u vlastitim vinogradima.
U Kuhinji restorana Komarda možete uživati u mediteranskoj kuhinji, s velikim izborom morskih specijaliteta, svježih kamenica, mušula, raznih školjaka, salate od hobotnice, mariniranih inćuna, rižota od sipe i morskih plodova. Nudimo i buzaru od škampi i morskih plodova, riblju platu i svježu ribu na gradelama (sa žara), bordet od jastoga i školjki te poparu od grdobine.
Osim ribljih specijaliteta nudimo i mesna jela s roštilja, biftek s raznim umacima, janjeće kotlete, piletinu, mesnu platu za dvije osobe, jela ispod peke (teletina, janjetina ili hobotnica), veliki izbor salata, vegetarijanskih jela, tjestenine…
Nudimo i deserte poput dubrovačke rozate, torti, pinacote sa šumskim voćem, split banane, sladolede i palačinke.
Uživat ćete i u velikom izboru toplih napitaka, žestokih pića, likera, osvježavajućih koktela te bezalkoholnih pića.
Za dobrodošlicu vam nudimo aperitiv od kuće, od domaće rakije, liker od smokve, višnje i orahovice.
A da bi ugođaj bio nezaboravan pobrinut će se ljubazno osoblje restorana!
{gallery}Konoba-Komarda{/gallery}
{mosmap width=’600’|height=’450’|lat=’42.641889’|lon=’18.113282’|zoom=’12’|mapType=’Map’|text=’Konoba Komarda’|tooltip=’Konoba Komarda’|marker=’1’|align=’center’ }
No comments