Što pravi zavodnik nikada ne smije reći?

0

Postoje rečenice koje tako često govorimo a pravi zavodnik ih nikada ne bi izgovorio

 

Iako se većina muškaraca voli smatrati, pa i predstavljati, pravim frajerima, malo ih je pravih zavodnika. Pravi zavodnici znaju pričati sa djevojkama, znaju točno što treba reći kako bi ih impresionirali. Djevojke privlače zavodnici jer oni znaju što treba reći, kad treba reći, kako reći, i najvažnije – što ne reći! Stoga, evo par rečenica koje ne smijete izjaviti djevojkama ako želite biti pravi zavodnik.

 

VOLIM TE

Prvo i osnovno pravilo velikih zavodnika je da ne izgovaraju ove dvije riječi. Možete to nazvati, ako želite, strahom od obveza, ali pravi zavodnici znaju da izgovaranje ove dvije riječi ne donose ništa dobro. Zavodnik nikada ne obećava nešto što ne može ostvariti, a jednom kada se izgovore ove riječi, veza postaje nešto drugo od onoga što je do tada bila. Osim toga, pravom zavodniku nisu potrebne te riječi da bi ostvario ono što želi.

 

URADI KAKO GOD HOĆEŠ, SVEJEDNO MI JE

Samo netko tko je izgubio interes u djevojke može reći ovako nešto. Zašto zavodnici ostvaruju bolji uspjeh kod žena nego svi ostali? Zato što im je stalo do djevojaka, i zato što slušaju što one govore i što žele. Pravi zavodnik je uvijek tu kada treba saslušati, a to djevojke cijene i znaju nagraditi. Stoga, čak i ako vam kroz glavu prođe ta rečenica nemojte je izgovoriti.

 

TO JE PRESKUPO

Ne morate biti najbogatiji čovjek na svijetu, ali sigurno ne želite da okolina zna da jedva spajate kraj sa krajem. Međutim, bez obzira na bankovno stanje svi mi imamo dio koji volimo trošiti. I dok većina „frajera“ taj novac potroši na bijesno auto s kojim misle loviti djevojke, pravi zavodnik će više potrošiti na same djevojke. To ne znači da morate održavati sponzorušu, ali ako se djevojci nešto stvarno svidi – zašto joj to ne kupiti? Taj potez će vam donjeti jako puno bodova!

 

ŽELIŠ LI?

Ako nešto morate pitati znači da ne znate odgovor, ili da niste sigurni. A, kao što smo već napisali, pravi zavodnik zna sve odgovore. On jednostavno zna što reći i što napraviti, stoga ne treba pitati djevojku hoće li poći s njim u njegov stan. Djevojke pitanja smatraju znakom nesigurnosti, a kod pravog zavodnika nesigurnost jednostavno ne postoji!

 

NEMAM ZAŠTITU

Kako se možete smatrati pravim zavodnikom ukoliko ste izašli bez kondoma? U redu, sigurni ste da ćete dovesti djevojku u svoj stan, ali akcija se može dogoditi bilo gdje – u automobilu, liftu ili WC-u. Pravi zavodnik nikada neće krenuti u akciju bez kondoma, jer za njega ne postoji seks bez zaštite. Pravi zavodnik vodi računa i o sebi, i djevojkama!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Počnite trenirati na otvorenom

Proljeće je tu, zima je iza nas pa je vrijeme da počnete s treninzima u prirodi. Donosimo vam vježbe koje su idealne za trening na ...