Znate li čemu služi mali džep na hlačama?

0

Maleni džep unutar džepa na vašim hlačama – potpuno ste ga naučili ignorirati jer ga nikada i ne koristite. Za većinu je on samo nešto što je tu jer tako izgleda treba biti, ali jeste li se ikada pitali koja je svrha tog nepotrebno džepa? Ako ste se ikada zapitali, a niste dobili odgovor – danas ćete ga dobiti!

Taj džepić je tu još od 19. stoljeća, a bio je namijenjen kaubojima kako bi u njemu mogli držati satove jer, sjećate se ,tada su satovi još uvijek bili džepni a ne ručni! Ali, ako su bili namijenjeni džepnim satovima zašto još uvijek postoje kada su džepni satovi stvar daleke prošlost? Zbog tradicije, ali i novo pronađenih mogućnosti.

Prema websiteu Levi Straussa džepni satovi su, iako prvotno osmišljeni kao zaštita za džepne satove, danas idealni kao džepići za kondome, kovanice, šibice, ulaznice – da nabrojimo samo neke mogućnosti.

Dakle, iako svi mislimo da je ovaj mali džepić nepotreban, i iako ga jako rijetko tko koristi, ovaj džep ipak može imati svoju svrhu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto jedva čekamo Brze i žestoke 6?

Prvi objavljeni trailer nove je Brze i žestoke stavio na prvo mjesto naše ljestivce filmova koje s nestrpljenjem iščekujemo     „Imamo super jurilice predvođene ...