Zašto su MILF pravi izbor za seks

0

Dosadne su vam vršnjakinje? Evo zašto su starije dame bolji izbor.

 

SLOBODA U KREVETU

MILF iliti kako se naši trude prevoditi Starke, su iskusnije žene, što znači da su u krevetu prošle puno toga, osim ako je riječ o 50-godišnjim djevicama kojima je napaljeni tinejdžer zadnja prilika u životu. Samim time, starije dame znaju što žele. Neće gubiti bez veze vrijeme na nepotrebno grljenje, popravljanje šminke niti će paziti da im se frizura koju su skupo platile u Sršenke ne pokvari. Starije dame žele samo sex, čisti životinjski sex, požudni sex koje kod kuće više ne dobivaju.

 

OBLINE

Možda 1% starijih dama nema oblina, a velika većina ima cice broj pet ili veće. Kako se uvijek kaže „Bolje da ljulja nego da žulja“ tako je sasvim ok da imaju i malo stomčića. Što je najbolje, starije dame se time uopće ne zamaraju jer znaju da izgledaju kao žene, a ne našminkana srednjoškolka. Ako ste ljubitelj većih grudi, a znamo da jeste, eto vam pravog izbora. I uopće nije važno stoje li ili ne.

 

EKSPERIMENTIRANJE

Koliko god to zvučalo okrutno, starije žene su već prošle dosta u životu i svjesne su da im nije ostalo još puno aktivnog seksualnog uživanja. Kako su vremena slobodnija i liberalnija nego prije, sigurno je da je na njihovoj listi ostalo još dosta toga što žele isprobati. A ono što one žele, one će bez srama isprobati jer vrijeme se ne može vratiti. MILF-ače su stoga dosta sklonije eksperimantiranju nego mlađe. I nemaju tabu tema, pogotovo kada je riječ o nekim sitnicama, poput analnog seksa.

 

STAROST – MLADOST

Dok muškarci u ranim 30-tim doživljavaju svoj seksualni zenit, ženama on tek počinje u 40-tima. Starije dame zato vole mlađe muškarce, jer oni jedini mogu pratiti njihov ritam. Osim toga, ženama itekako godi kada mlađi muškarac pokaže interes za nju jer se osjeća poželjnom a samim time i mlađom. Druga je stvar što im mlađi muškarci prilaze jer žele ševiti što više pa bi prišli i krezuboj babi s place.

 

DISKRECIJA

Starijim ženama je diskrecija izuzetno važna jer ih je većina udata a i one što nisu, nikako ne bi htjele da se zna da se ševe gdje god stignu. Tako svima onima koji varaju svoje cure ili žele nešto ševiti dok ne uspiju zbariti neku mlađu koja im se sviđa, ovo ide itekako na ruku. S druge strane, čak i ako ste loši u krevetu, nitko to neće saznati jer starije, za razliku od mlađih, to neće prenijeti cijelom gradu. Kada sve skupa zbrojite, zar vam je još uvijek stalo do svojih vršnjakinja?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

5 najboljih filmova Davida Finchera

Nestala nam stiže u kina pa smo se odlučili prisjetiti najboljih filmova majstora mračne atmosfere i neočekivanih krajeva   „Film koji je Finchera gurnuo na ...