Zašto je dobro biti single?

0

Zaboravite na vezu. Ovdje pogledajte što vam sve pruža vaša ‘sloboda’…

 

„Ne želite se družiti s njezinim prijateljicama? Ne morate. Želite se igrati na Playstationu? Dopuštenje je zagarantirano“

 

ZANIMLJIV SEKS

Budimo iskreni, kad ste slobodni seks je uzbudljiviji jer nikad ne znate što vas očekuje i otvoreni ste za sve opcije. Nema ničeg zabavnijeg od razgovora i šala između dvoje ljudi koji su se tek sreli, a međusobno su si privlačni. To je koketiranje i flertovanje s riječima i djelima, a kad ste u monogamnoj vezi to ne možete ponoviti.

 

VAŠE VRIJEME JE SAMO VAŠE

Jedna od najboljih stvari je da ste spremni učiniti bilo što i bilo kad. Ne želite podijeliti svoj kolač? Zaboravite, ne morate jer je kolač samo vaš. Ne želite se družiti s njezinim prijateljicama? Ne morate. Želite se igrati na Playstationu? Dopuštenje je zagarantirano. Divno je biti single.

 

TELEVIZOR SAMO ZA VAS

Najteže je u vezi pronaći kompromis. Može se puno toga reći o načinu kako parovi dijele daljinski. Zašto? Zato što je jako neugodno ako je na televiziji opet neka sapunica, a u isto vrijeme je i nogometna utakmica. Netko uvijek mora popustiti kako bi očuvao mir. No, kad ste sami, nitko vam neće ukrasti daljinski upravljač niti vas kriviti što gledate nešto dosadno.

 

MOŽETE BITI BESRAMNI RADOHOLIČAR

Nemati djevojku znači da možete obaviti apsolutno sve radne zadatke koje ste dobili na poslu bez obzira na vrijeme. Nema nikoga oko vas tko će vam reći da mislite samo na karijeru ili da bi trebali ranije otići s posla. Međutim, potpuna opsjednutost uspjehom i karijerom je zastarjela. Ostavite si ipak malo slobodnog vremena za uživanje.

 

TROŠENJE JE JEDNOSTAVNO

Znate onaj osjećaj euforije kad se razmećete kupovanjem novih tehničkih dostignuća bez nekog dobrog razloga? Nećete morati prolaziti osjećaj razočaranja kao kad vam je vaša djevojka prigovarala za kupnju. U ovom slučaju kriza je izbjegnuta.

 

VI STE SAMO SVOJI

Jeste li primjetili da su životi parova međusobno isprepleteni i u osnovi su ista osoba? Ako ste sami, a ponudio vam se posao u drugom gradu, ne morate brinuti kako će se netko osjećati ako prihvatite ponudu. Možete učiniti što god želite. Osim toga, imate više vremena shvatiti tko ste zapravo, a ne morate se opterećivati onim što vaša djevojka misli da biste trebali biti.

 

OTVORENI STE ZA NOVE LJUBAVI

Biti sam i dostupam, bilo koji dan, u bilo koje vrijeme, znači da bilo kada možete sresti onu pravu. Znajući da je ona vani, a vi ne znate kad ćete je sresti je uzbudljiva stvar. Osim toga, stopa razvoda među parovima koji u brak stupaju stariji je manja, tako da stvarno ne trebate žuriti.

 

 

Tekst preuzet s Cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments