Zašto je dobro biti biseksualka?

0

Ženska biseksualnost je nešto o čemu muškarci sanjaju, a djevojke žele isprobati

 

„Biseksualnost je seksualna orijentacija kao i svaka druga, i ona počiva na onome što počiva i svaka druga orijentacija – na osjećaju romantične ljubavi i seksualne privlačnosti“

 

Kako mnogo žena u današnje vrijeme nije baš sigurno u sebe, a često ni u svoje veze, ponekad je i više nego očigledno da se u svojoj glavi bore s pomisli da istraži svoju biseksualnu stranu. A za razliku od drugih seksulanih želja, uvlačenje još jedne djevojke u krevet, je nešto što je vlastitom partneru najlakše za priznati, jer malo koji će muškarac odbiti ideju.

Koje su prednosti biseksualne žene? Ako krenemo nabrajati, moglo bi potrajati, no ograničimo se na neke bitne odrednice. Naravno, ovdje ne mislimo na to koje su prednosti biseksualne žene u vezi, nego koje su prednosti ako ste biseksualne. Najveća prednost je izbor. Možete biti s muškarcem, sa ženom, i konačno, možete naći nekoga tko vam odgovara u svakom segmentu vašeg života bez obzira na spol. Biseksualke nemaju strah od penisa te su dosta često puno vjernije od lezbijki – ne znam zašto, ali iščitavanjem prepiski na mnogim hrvatskim i stranim forumima morala sam nekako doći do tog zaključka.

Biseksualnost je seksualna orijentacija kao i svaka druga, i ona počiva na onome što počiva i svaka druga orijentacija – na osjećaju romantične ljubavi i seksualne privlačnosti. Jedina je razlika što je ta seksualna orijentacija usmjerena na oba spola. Zašto bi biseksualci bili etiketirani kao osoba koje imaju stanje, štagod to značilo, a ne seksualnu orijentaciju? Samo zato što su rođeni s privlačnosti prema oba spola, kao što je i nama naša orijentiranost urođena?

Ne valja brkati biseksualnost sa poligamnošću. Postoje biseksualne osobe koje će jedanput biti sa ženom, a drugi put s muškarcem. Biseksualne žene veću pozornost posvećuju cijelom paketu nego spolnom organu, znači, one vas gledaju kao osobu, a ne kao komad mesa. Teoretski, biti u vezi sa biseksualnom djevojkom poprilično može nahraniti ego – ne zaboravite, za njom se okreću i muškarci i žene, ona može privući oba spola, a opet bira vas s, baš eto danas lošim tenom, lošom frizurom i ne baš uspješnom odjevnom  kombinacijom.

Općenito govoreći,  biseksualni seks je istraživanje ženskog tijela, upoznavanje i čitanje što partnerici odgovara ili možda ne odgovara. Žene mogu svršiti više puta, te seks ne završava ako jedna od partnerica svrši. Ne, to je obično samo uvertira koja vodi u još seksa.

“Kad si postala bisexualna? Nije li to samo… faza?”

“A  bisexualna si jer mrziš muškarce?”

Navela sam samo dva primjera pitanja,koji mogu zbunit muškarce. Biseksuanost nije faza,nije prolazno. Djevojka koja želi može bit i straight i imati dečka, isto tako može i imati curu uz njega. A može imati koga želi. Mnoge mlade djevojke isprobavaju poljupce sa drugim curama pogotovo dok su u pubertetu. To im je zanimljivo, fora, novo. I isprobavaju. A kad izađu iz puberteta i kada ostaju žene onda već počinju ozbiljnije razmišljat o tome što su radile kao klinke, i pitaju se kako bi bilo da je bilo više od samih poljubaca. Ona koja je biseksualna sve će je više privlačit sama pomisao da bude s nekom ženom, i kreće u potragu. I da, one koje su biseksualne i biraju samo žene su – lezbijke. Biseksualnost je u stvari „podvojena ličnost„ – može biti straigt, a opet može i voljeti samo osobe istog spola.

Da, neke žene koje su dovoljno hrabre da probude ono nešto u sebi žele seks sa drugom ženom,ali u nekim slučajevima (ako partner inzistira i htio bi seks u troje, a ona je biseksualna) može pristati ako želi. Ali opet, nije joj jednostavno gledat njenog partnera koji je straight kako je sa drugom ženom pred njenim očima.

Biseksualnost kod žena donosi puno prednosti, ali za ostvarenje maštarija treba biti spreman. Stoga, ukoliko želite otkriti ovaj magični svijet, dobro promislite, jer kad jednom isprobate povratka nema!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako poboljšati odskok?

Basket je jedna od omiljenih rekreacija muškaraca, a kako bi bili što bolji zašto ne bi poradili na svom odskoku? Osim za košarku, vježbe za ...