Zašto izabrati odijelo na pruge?

0

Svaki muškarac mora imati odijelo u svojoj garderobi. Neki će ga nositi samo na vjenjčanja i sprovode, dok će ga drugi nositi gotovo svakodnevno. Ukoliko spadate u prvu grupu, tada je vaš izbor jednobojno odijelo – najčešće crno iako će uvijek proći tamno sivo i tamno modro. Međutim, ukoliko spadate u drugu grupu, i odijela nosite gotovo svakodevno, pogotovo ukoliko vaš posao zahtjeva da nosite odijelo, tada bi u svojoj garderobi trebali imati više odijela. I dok bi dio njih trebao biti klasični jednobojni, pronađite mjesta i za odijelo na pruge!

Odijela sa prugama jednako su formalna kao i ona jednobojna ali daju dodatni čar poslovnoj kombinaciji. Naravno, morate paziti da pruge moraju biti tanke svega nekoliko milimetara jer bi u protivnom mogli izgledati kao lik iz crtanog filma ili netko tko nema niti malo ukusa. Tamno modra u ovim kombinacijama izgleda najbolje, ali ovdje već dolazi do izražaja vlastita maštovitost i ukus, pa pronađite neko u kome ćete se osjećati udobno.

Pri odabiru košulje za prugasto odijelo odaberite onu jednobojnu. S bijelom, naravno, nikada nećete pogriješiti, ali zašto ne izabrati neku od nijansi pastelnih boja kako bi pokazali da pratite trendove? A kada birate kravatu idealan izbor je neutralna, tamnije boje, ali ako ste posebno raspoloženi odaberite crvenu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Novi sat Jamesa Bonda

Predstavljen je sat koji će se naći na Bondovoj ruci u Spectri   „Iza imena Seamaster Aqua Terra James Bond Limited Edition krije se sat ...