Zašto će Nestala biti hit jeseni?

0

David Fincher nam ove jeseni donosi napeti triler s Benom Affleckom i Rosamund Pike

 

„Očekuje nas stoga prava mozgalica čiji ćemo odgovor vrlo vjerojatno dobiti na samom kraju“

 

Dok se ljetni hitovi redaju u našim kinima, pojavljuju se i prvi traileri za program ove jeseni, a jedan od onih koji su privukli pozornost je sigurno i Nestala, novi triler Davida Finchera. Čovjek koji nam je donio Sedam, još jednom donosi mračnu i misterioznu priču, ovaj put o Nicku Dunneu (Ben Affleck), muškarcu koji na petu godišnjicu braka prijavljuje nestanak svoje supruge Amy (Rosamund Pike). Međutim, brzo se otkriva da Nick i nije baš uzoran suprug, te se pretvara u osumnjičenika broj jedan. Ali, iako je skrivao puno toga o njihovom odnosu, je li Nick krivac za nestanak supruge?

Priča je to koju smo u filmovima već više puta vidjeli, ali kada uz cijeli projekt stoji ime Davida Finchera, film dobija na težini. Očekuje nas stoga prava mozgalica čiji ćemo odgovor vrlo vjerojatno dobiti na samom kraju. Nestala nam donosi i dobru glumačku ekipu predvođenu budućim Batmanom, Affleckom kojem više odgovaraju ovakve uloge, te novom nadom Britankom Rosamund Pike koju smo imali prilike gledati uz Toma Cruisea u Jacku Reacheru. Važnu ulogu u rješavanju misterija tko je krivac za nestanak Amy imat će i Neil Patrick Thomas, koji (nagađamo po viđenom u traileru)  igra važnu ulogu u životu nestale Amy.

Kako će se razriješiti cijela priča ostaje nam da vidimo od 2. listopada kada Nestala ima premijeru u našim kinima, a do tada pogledajte trailer koji će vas sigurno zainteresirati.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LB0lOJ0o

About author

Toni Čeović

Pokretač i urednik Kulta, ljubitelj filmova, obožavatelj U2 i veliki zaljubljenik u formulu 1

No comments