Zanima li vas swingerstvo?

0

Swingerstvo je tajna želja mnogih, ali kako je sprovesti u stvarnost? 

 

„Preduvjet uspješnog swingerstva je pravilo 3K – komunikacija, komunikacija i ponovo komunikacija“

 

Privremena razmjena partnera je nešto što je skrivena želja mnogih, ali unatoč tome malo tko maštariju i provede u stvarnost. Da stvari budu još gore, od onih koji i ostvare svoju maštariju veliki dio završi loše, ljubomorom i prekidom veze. Razlog je u tome što se malo tko pripremi za ono što ih čeka, ili jednostavno misle da je njihova veza jača nego što stvarno jest – a to može biti kobno. Ako skupite hrabrost i odlučite se uploviti u vode swingerstva važno je dobro promisliti o svemu i znati u što se upuštate. Ukoliko uđete pripremljeni i poznavajući sebe i partnericu, seksolozi tvrde da swingerstvo čak može i učvrstiti vezu!

 

VRSTE SWINGERSTVA

Dva su tipa razmjene partnera – soft i hard. Pri softu se podrazumjeva da nikakve penetracije, osim između vas i vaše partnerice, neće biti. Većina, pogotovo početnika, se odlučuje za ovakvu vrstu jer to zadovoljava njihove potrebe. Zadovoljavanje u prisustvu drugih, seks dok drugi gledaju ili gledanje drugih je već dovoljno napaljivo. Unatoč tome, mogućnosti soft swingerstva su dosta veće a obuhvaća i dodirivanje drugih pojedinaca i parova, masturbiranje drugih pa čak i oralni seks. Dakle, ulazi u obzir sve osim seksa s drugima.

Hard je već klasično swingerstvo, odnosno razmjena partnera u kojoj je sve dopušteno. Ovo više odgovara ljudima koji su duže vrijeme na sceni. Takvi ljudi su većinom već veterani i za njih se kaže da dišu swingerstvo.

 

OTVOREN RAZGOVOR

Da bi sve proteklo bez komplikacija, a njih zna biti, potrebno je da sa svojom partnericom otvoreno porazgovarate. Preduvjet uspješnog swingerstva je pravilo 3K – komunikacija, komunikacija i ponovo komunikacija. Jednako tako je potrebno detaljno poznavati vezu, analizirati njezinu čvrstinu te vrednovati predanost, jer ćete samo na taj način spoznati hoće li vam biti neugodno, i uostalom ponižavajuće, da vaša partnerica bude s nekim drugim. Ili hoće li ona moći podnjeti da vas neka druga oralno zadovoljava.

Izuzetno je važno da otvoreno pričate i ako postoji iti malo sumnje, bolje je sve odgoditi za neko drugo vrijeme i ostati u svijetu mašte nego napraviti nepopravljivu grešku. Jer ovdje greške znače i kraj.

 

TKO SU POTENCIJALNI SWINGERI

Ukoliko imate otvorenu vezu u kojoj je sve dopušteno ne postoje nikakve prepreke da se okušate i kao swingeri. Međutim, u swingerstvu možete uživati i ukoliko za vas ne postoje drugi. Ukoliko za vas ne postoji ljubomora, ukoliko vjerujete jedno drugom, tada ste ispunili jedno od najvažnijih preduvjeta. Swingerstvo je u biti igra i nema veze s ljubavi. Ukoliko seks možete razlučiti od ljubavi mogli bi uspješno isprobati swingerstvo. Također, svi parovi koji su duže vrijeme u vezi i traže nešto novo – možda je baš swingerstvo ono što tražite. Jeste li se ikada zapitali zašto je većina swingera iznad 40? I unatoč tome što su swingeri, što mjenjaju partnere, izgledaju zaljubljeno?

Za početak možete napraviti mali test. Pogledajte zajedno pornić. Ukoliko uživate oboje, ukoliko ona nije ljubomorna što vas je napalila glumica, a vi niste što se ona divi obdarenosti glumca, vi ste potencijalni swingeri. Je li to vaša želja i hoćete li je ostvariti to već ovisi o vama samima! 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments