Uzmite je bez suzdržavanja!

0

Mnogim ženama nedostaje divlji, strasni i zapravo grub začetak seksa, u kojem muškarac vlada situacijom

 

„Vaša partnerica možda žudi upravo za tim da bi je s vremena na vrijeme uzeli kao divlju mačku, ne kao nježnu i romantičnu dušicu“

 

ZABORAVITE NA ROMANTIKU

Tajna uspješnog seksa je u raznovrsnosti, pa je stoga ponekad potrebno zaboraviti na romantiku i dugu predigru. Ponekad je potrebno da frcaju iskre, da odjeća leti po zraku, da svoju partnericu uzmete divlje, strasno i bez straha da nije napaljena. Govorimo o divljoj strasti kada se žena uzbudi u pet sekundi, kada ne može dočekati akciju i kada bi predigra samo uništila raspoloženje. Umjesto toga odma krenite u akciju koja će dovesti do obostranog orgazma u kratkom vremenu!

 

I ŽENE PONEKAD ŽELE BRZI SEKS

Opće uvjerenje je da su muškarci ti koji ne bi koristili predigru, što znači da muškarci uglavnom misle da žene ne vole brzinski seks. Odnosno, da za žene treba odvojiti vremena da bi je se pripremilo na glavno jelo. Možda je to i razlog da muškarac ženi ne predlaže brzi seks te se prihvati akta jedino tada kada imaju dovoljno vremena. To je, naravno, neispravno mišljenje, pošto puno žena zaista obožava seks bez oklijevanja, tj. seks koji je zaista samo seks. Prilikom takvog seksa predigru predstavlja brzi i strastveni uvod u kojem žena mora pokazati da vlada situacijom, i da želi da se s nje strga roba i počne akcija.  

 

GLEDAJTE JE KAO SEKSUALNI OBJEKT

Žene zaslužuju da se oko njih potrudite, i da im pokažete koliko vam je stalo do njih. Ali ponekad žene žele sasvim suprotno, žele da ih ponekad pogledate kao seks objekt. Tada prilikom seksa žena voli da je muškarac uzme kao perverznu prljavicu. Da je zgrabi i da joj da do znanja da će je poseksati, da u nju penetrira odlučno, grubo i divlje, da je uhvati za kosu, da je udari po stražnjici, da je možda čak i nježno ošamari. Da joj pokaže da je opsjednut njome, da joj govori prljave riječi.

 

Da nas slučajno ne biste pogrešno razumijeli – ne savjetujemo vam da vaš seks mora svaki put izgledati ovako kao što smo opisali. Samo vam želimo objasniti da je ponekad potrebno ići u akciju bez odugovlačenja te da vaša partnerica možda žudi upravo za tim da bi je s vremena na vrijeme uzeli kao divlju mačku, ne kao nježnu i romantičnu dušicu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments