Ultimativni trening za veće grudi

0

Ukoliko ste od onih koji žele imati što više razvijene mišiće grudi danas za vas imamo savršen trening koji će vam u kratkom roku omogućiti rezultate koje priželjkujete. Trening se sastoji od četiri vježbe koje pružaju dovoljan broj ponavljanja kako bi se stimulirala proizvodnja hormona rasta, presudna za rast mišića, te prave pokrete koji će omogućiti idealnu izgradnju mišićnih vlakana.

Trening se izvodi tako da četiri vježbe radite jednu za drugom, bez odmora. Nakon što napravite krug od ove četiri vježbe odmarate se dva minuta nakon čega počinjete novi krug od iste četiri vježbe. Nakon svakog kruga odmarate dva minuta, a trening je završen kada napravite pet krugova.

 

Svaki krug se sastoji od:

Potisak bučicama na kosoj podlozi

Letenje bučicama na kosoj podlozi

Propadanje

Crossover na spravi sa sajlama

 

Svaku vježbu radite po 12 ponavljanja, a kako bi efekt vježbi na vaše tijelo bio veći nemojte produžavati vrijeme između krugova. Ukoliko ste početnik, počnite vježbu s manjim težinama te ih povećavajte kako budete napredovali.

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments