Uleti koji uvijek prolaze

4

S lošim “uletom” sav trud pripreman i planiran danima može u trenu pasti u vodu

 

Oprali ste automobil, kupili novu odjeću i sredili se poput don Juana kako biste je očarali. Rezervirali ste mjesto u njezinu omiljenom restoranu, “prisilili” se na malo romantike i nadate se da će “pasti” na vas.

“Bi li išla sa mnom na koncert u petak? Pjevam solo pod tušem!”

I sada ste sve uništili. S lošim “uletom” sav trud pripreman i planiran danima može u trenu pasti u vodu. Da vam se to ne bi dogodilo, a čemu uopće riskirati, morate znati na što žene zaista “padaju”. Neke vole cvijeće, neke vole ultimativnu romantiku dok je neke ne podnose. Ipak, nekim će stvarima gotovo svaka žena ostati očarana. Čak i kada to ne pokaže. Ako niste igrač koji savršeno zna što žene žele čuti, evo savjeta koje donosi portal Men`s Health.

1. Zeznuo sam stvar i želim čuti što ti misliš o tome. Bilo da ste izdali tajnu svog najboljeg prijatelja koji ju vam je otkrio u povjerenju ili ste pregazili susjedov bicikl – priznajte. Priznavanje pogreške pokazuje da ste ranjivi i svjesni kada pogriješite i ne bojite se priznati. A žene to vole. Ako još pritom i zatražite njezino mišljenje, zaradit ćete njezino povjerenje i ona će u vas gledati sasvim drukčije. Dovoljno da uskoro možete podignuti zastavu pobjede.

2. Organiziram humanitarnu akciju. Vodite djecu na izlet, pomažete susjedima nositi namirnice iz supermarketa… Prikazat ćete se u svjetlu koje žene obožavaju. Svoje potrebe stavili ste sa strane i pomažete onima kojima je vaša i tuđa pomoć potrebnija, a vjerojatno ćete kod nje izazvati osjećaj divljenja.

3. Odmori se, pripremit ću ti kupku i oprati leđa. Žene najčešće odbijaju seks jer su pod stresom i umorne. Za opuštanje će najbolje pomoći topla kupka s puno mirišljave pjene. Čak i ako nemate kadu, i tuširanje će biti dobar izbor ako joj se ponudite oprati leđa i izmasirati je. Vjerojatno će vas pozvati i da joj se pridružite jer će biti opuštena i osjećat će se seksi.

4. U sljedećih pet godina moram ostvariti… Imate planove, želje, vizije… Imate sliku kakvu budućnost želite i što želite postići u bližoj ili daljoj budućnosti. Muškarac sa stavom i vizijom. To će impresionirati gotovo svaku ženu i poštivat će vas još i više. Obrnuto proporcionalni učinak imat će izjava: Nemam nikakvih planova, što bude, bit će.

5. Sutra sam uzeo slobodan dan jer vodim nećake na izlet… I više od toga da ste uspješan muškarac s jasnom vizijom svog života, žene se tope na vašu empatiju prema mlađim članovima vaše obitelji. Kada čuju kako se brinete za djecu svoje sestre, brata, u vama će vidjeti oca svoje djece. I smatrajte stvar riješenom, “kupili ste ju”.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

4 comments

Post a new comment

Top 5: NFL Playoff timovi 2013

Večeras počinje Playoff najgledanijeg sporta na svijetu, američkog nogometa, a mi donosimo pet najvećih favorita za osvajanje Super Bowla     „Tom Brady možda u ...