TV likovi s najviše stila

0

Puno se može naučiti i od fiktivnih likova, pogotovo ovih

 

Draper zna da je odijelo samo dio izgleda pa ih kombinira sa šeširima i kaputima“

 

01shepherd

DEREK SHEPHERD

Patrick Dempsey, Uvod u anatomiju

Dr. McDreamy, kako ga pripadnice ljepšeg spola koje prate seriju nazivaju, je jedna od onih osoba koja nikada ne stari i na kojoj baš sve dobro stoji! Tako i doktorska uniforma, ali još više polo majice, džemperi i kaputi!

 

02Jane

PATRICK JANE

Simon Baker, Mentalist

Iako baš i nisu potrebna za njegov posao, Jane obožava nositi odijela, ili klasičnu tamno sivo-bijelu kombinaciju ili još bolje modro-bijelu koja u kombinaciji s njegovom plavom kosom, plavim očima i osmijehom dobro odgojenog muškarca baca žene na koljena!

 

03specter2

HARVEY SPECTER

Gabriel Macht, Face

Da odijela baš nikada ne zastarijevaju pokazuje i odvjetnik Specter koji savršena odijela ukomponira sa frizurom na kojoj baš niti jedna dlaka ne strši, ostavljajući tako elegantan, profinjen, ali i strastven izgled.

 

04Stinson

BARNEY STINSON

Neil Patrick Harris, Kako sam upoznao vašu majku

Tko je više opsjednut odijelima od legendarnog Barenya Stinsona? Čovjek koji gotovo da u njima i spava je uvijek u savršeno skrojenom odijelu, ima cijelu garderobu gotovo identičnih odijela u kojoj prevladavaju tamni tonovi.

 

5draper

DON DRAPER

Jon Hamm, Momci s Madisona

Kakva bi to bila lista ukoliko ne bi spomenuli i velikog Drapera? Muškarac, kojeg žene opisuju kao „The muškarac“, cijelu seriju provodi u odijelima u kombinaciji s klasičnim bijelim košuljama. Ali, Draper zna da je odijelo samo dio izgleda pa ih kombinira sa šeširima i kaputima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments