Tudor Fastrider Black Shield

0

Nakon što je Ducati predstavio svoj novi motocikl XDiavel, nije trebalo čekati puno i da Tudor predstavi svoj novi Fastrider Black Shield sat! Naime, poznati brend satova od 2011. godine proslavlja suradnju s talijanskim proizvođačem Fastrider kolekcijom.

Baš kao i njegovi prethodnici i novi Black Shield odiše muževnošću, a u njegovoj proizvodnji su korišteni vrhunski materijali kao i napredne tehnologije. Atraktivno crno mat 42 mm keramičko kućište se tako proizvodi injekcijskom tehnikom u jednom dijelu.

U jezgri se krije Tudorov pouzdani mehanizam, kućište je pokriveno safirnim staklom otpornim na ogrebotine, a sat je vodootporan do 150 metara. Kupac može birati između kožnog i gumenog remena, a u bilo kojoj varijanti će morati iskešati 30.580,00 kn.

 

tudorfastrider2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

11 pravila za svjetske putnike

Ukoliko volite putovati ne zaboravite na ovih 11 nepisanih pravila   1. Barem jednom u životu, a poželjno i češće, nemojte planirati putovanje već samo ...