Tri vježbe za brži metabolizam

0

Ovaj trening od samo tri vježbe angažira cijelo tijelo a njegov autor je Craig Ballantyne, kondicijski. Vježbe se rade tako da napravite sve tri vježbe, odmorite minut i ponavljate vježbe iz početka. Trening završava nakon 15 minuta.

1. Iskorak sa bučicama. Držeći par bučica pored sebe stanite tako da je desna noga ispred lijeve. Držeći tijelo uspravnim, spustite se u položaj gdje vam je bedro paralelna sa tlom. Podignite se nazad u početni položaj i uradite ukupno 8 ponavljanja. Promijenite noge i ponovite.

2. Spiderman sklekovi. Stanite u pozu za sklek, a važno je da cijelim tijekom vježbe držite trbuh utegnutim. Privucite lijevo koljeno što bliže desnom ramenu ali tako da vam kukovi ostanu u razini. Vratite se u startnu poziciju i ponovite isto sa desnim koljenom i napravili ste jedno ponavljanje. Uradite 10 ponavljanja s obje noge.

3. Zgibovi s podizanjem koljena. Uhvatite šipku za zgibove podhvatom, tj. da su vam dlanovi okrenuti prema tijelu. Uradite zgib tako da vam grudi dođu do šipke, dok u isto vrijeme podižete koljena do grudi. Zatim lagano spustite tijelo do početne pozicije. Uradite 10 ponavljanja, ili najviše što možete.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments