Trening girjama za prženje masnih naslaga

0

Približava se ljeto i krajnje je vrijeme da počnete raditi na topljenju masnih naslaga. Nakon novogodišnjeg dočeka uvijek donesemo odluku da ćemo do ljeta izgraditi tijelo ali malo tko na kraju to i ostvari, najčešće zbog nedostatka slobodnog vremena. Ali, čak i ako nemate previše slobodnog vremena 12 minuta dnevno, ili barem tri puta tjedno, ipak možete pronaći. Upravo toliko vremena vam treba za ovaj kružni trening kojim ćete učinkovito istopiti naslage, ali će vam u ovom slučaju trebati i girje. Međutim, investicija u girje će vam se pokazati, ukoliko budete uporno, jednom od najboljih u životu!

Ovaj trening radite na način da prvu vježbu radite puni minut na način da radite 20 sekundi nakon čega se odmarate 10 sekundi. Tada prelazite na drugu vježbu koju također radite minut na isti način – 20 sekundi nakon čega slijedi 10 sekundi odmora, i tako ponavljate dok napravite četvrtu vježbu. Po završetku četvrte vježbe napravili ste jednu seriju, a trening radite sve dok ne prođe 12 minuta, ili barem za početak, ukoliko ste početnik, ne napravite tri serije!

Kružni trening se sastoji od četiri cježbe:

Sumo čučanj – Stanite u stav duplo šire od širine ramena, držite girju s obje ruke i radite čučanj.

Zamah – Spustite kukove da uhvatite girju. Zamahnite između nogu i dižite do ramena.

Potisak – Držite girje ispred sebe, eksplozivno podignite do ramena i onda podignite iznad glave.

Sumo mrtvo dizanje – Uzmite girju, zauzmite širok stav kao i kod čučnja. Gurnite kukove nazad,što niže i podignite se gore, trudeći se da vam leđa stoje uspravno.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najveće tenkovske bitke WWII

Četvrtak je dan premijere dugo očekivanog ratnog spektakla Fury, a kao uvod donosimo vam najveće tenkovske bitke Drugog svjetskog rata   „Krvava bitka se vodila ...