Trailer Živih mrtvaca obećava, ali…

0

Živi mrtvaci nam se uskoro vraćaju petom sezonom, a trailer obećava velike stvari

 

„Zašto bi nova sezona mogla biti dobra? Zato što se naglasak ponovo biti na čistom i poasnom preživljavanju u prirodi!“

 

Živi mrtvaci se uskoro vraćaju s petom sezonom, a pitanje koje svi imaju jest – može li se serija vratiti na nivo iz prve sezone? Nakon što je prva sezona bila jedna od najboljih premijernih sezona bilo koje serije, Živi mrtvaci su počeli tonuti, i ostavlja se dojam da je ova sezona posljednja nada za opstanak. A, ako je suditi po traileru, konačno bi mogli ponovo uživati u borbi Ricka Grimesa i zombija.

Terminus će se , kako se i očekivalo, pokazati kao mjesto u kojem naše junake čeka pravi pakao, a dobit će i novog negativca – Garetha, koji ih je zatočio i kojemu će, kako smo vidjeli u traileru, Rick obećati smrt. Rick, Carl i još neki likovi će uspjeti pobjeći, što nas ostavlja u nedoumici hoće li ostali preživjeti? Živi mrtvaci su još jedna serija u kojoj nitko nije siguran i bilo tko može poginuti.

Zašto bi nova sezona mogla biti dobra? Zato što se naglasak ponovo biti na čistom i poasnom preživljavanju u prirodi! Nema farme, nema Woodburyja, a očigledno nakon nekog vremena za neke neće biti niti Terminusa. Društvo samo u prirodi, okruženo i dalje gladnim zombijima… Za malo više od mjesec dana znat ćemo je li trailer samo bio dobro složen ili nas stvarno čeka povratak korijenima.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=AAxMiij8ycc

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako će izgledati nove Igre gladi?

Objavljen je prvi trailer za treći nastavak Igara gladi   „Kao što vam je vjerojatno poznato, posljednji dio trilogije Igre gladi, će biti rastavljen na ...