Tajne uspjeha Francisa Underwooda

0

Puno toga se može naučiti od uspješnih ljudi, čak i kada su oni samo fiktivni likovi iz serija i filmova

 

1. Snaga je kao nekretnina, sve je u mjestu, mjestu i mjestu. Što ste bliže izvoru, to je vrijednost nekretnine veća.

2. Doći na vrh je beskrupulozna vožnja, a samo jedan može biti pobjednik. Ukoliko ne možete loviti bit ćete nečija lovina.

3. Biti vođa zahtjeva da budete popularni, ali to nije presudno kao što je prije bilo. Jednom kada budete na vrhu, doći će i popularnost.

4. Kada bi se sve moglo raditi po knjigama svi bi bili bogati prije 60.! Zaobilazite pravila gdje god možete. Od svih stvari koje cijenim, pravila nisu među njima.

5. Iako trebate poštovati nadređene, nekada je izuzetno važno odbiti poslušnost, pogotovo kada znate da ste u pravu. I znate što, nakon toga će vas cijeniti još i i više.

6. Uvijek sam mrzio san, jer san kao i smrt i najmoćnije ljude baca na leđa. San nije vaš prijatelj nego neprijatelj, jer vas sprječava u ostvarenju ciljeva.

7. Kada smo mlađi svi nas gledaju prema ocjenama, ali kada smo stariji svi nas gledaju prema uspjehu. Zaboravite stoga na ocjene!

8. Oni koji vjeruju u sudbinu su često lijeni jer misle da će Bog odraditi posao za njih. Ne mogu biti dalje od istine – čovjek sam pravi svoj put.

9. Lov na novac umjesto na vlast je pogreška koju rade mnogi. Novac napravi tvorevinu koja se uruši vrlo brzo, dok su snaga i vlast kamen temeljac koji opstane stoljećima. Ne mogu poštivati nekoga tko ne vidi razliku.

10. Život je pun tragedija. Što ćete napraviti u vezi toga? Hoćete li sjesti i plakati? Tako rade slabi ljudi. Oni pravi će se uzdići i postati kao kamen. Upijajte sve i ne dajte da to utječe na vas!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Savjeti za seks sa djevicom

Sex s djevojkom kojoj je to prvi put je dosta delikatniji nego „običan“ sex pa ga se ne smije olako shvaćati   Ova tema spada ...