Sunčane naočale koje bi trebali nositi u 2016.

0

Prošla su vremena kada su se sunčane naočale nosile samo ljeti. Stoga, ne čekajte kasno proljeće ili već početak ljeta za kupovinu novih naočala, a ukoliko pratite trendove ovo su naočale s kojima će pravi muškarci osvajati tijekom idućih 365 dana!

 

TomFord1

TOM FORD

Tom Ford je bez sumnje jedan od muškaraca s najviše stila, i kada na njemu nešto vidite uvijek je dobra ideja to prekopirati na sebe. Najpoznatiji po svojoj liniji odijela, Ford je sve poznatiji i po liniji sunčanih naočala, od kojih Aviators posebno privlače one koji žele biti pravi macho muškarci sa stilom.

 

BossOrange1

BOSS ORANGE BY HUGO BOSS

S ovim naočalama ćete osvajati ovo ljeto! Ukoliko ste ljubitelj hibrida, ovo su prave sunčane naočale. Tipične „kornjačin oklop“ naočale kada se gledaju s prednje strane, a kada okrenete dobijete kontrasne metalne strane u plavoj boji! Idealno uz bijelu majicu kratkih rukava, bermude i japanke!

 

GiorgioArmani1

GIORGIO ARMANI

Nekada je za napraviti nešto sa stilom potrebno posegnuti u povijest. A baš je to Giorgio Armani napravio sa ovim svojim naočalima koje mačkastim izgledom podsjećaju na filmove iz 60-tih i 70-tih. Ukoliko volite dašak prošlosti našli ste idealne naočale!

 

Gucci1

GUCCI

Zahvaljujući Gucciju tzv „D-frame“ oblik se vraća u modu. Njihove sunčane naočale kombiniraju crni deblji gornji dio sa zlatnim donjim tanjim okvirom. Sivo tinitirana stakla daju ovim naočalima ležerniji izgled što će voljeti svi koji ne vole stnadardiziranost.

 

GiorgioArmani1

RAY-BAN

Ray-Ban naočale su klasika, nešto što svaki muškarac mora imati barem jednom u životu. A zašto ove godine Ray-ban Aviator naočale ne zamijeniti s ovim modelom koji vam je vjerojatno najpoznatiji ponovo po Tomu Cruiseu? Ali ovaj put Cruiseu iz filma Riskantan posao.

 

OliverSpencer1

OLIVER SPENCER

Ukoliko ste od onih koji stalno gube ili lome naočale Oliver Spencer je idealan izbor. Klasični okvir, koji stoji svim licima, je napravljen prilično čvrst, a dno naočala u jarko crvenoj boji će vam omogućiti da vaše naočale pogledom lako pronađete!

 

Persol1

PERSOL

Ukoliko nas pitate, veći muškarac od Stevea McQueena nikada nije hodao ovim planetom! Ukoliko se slažete s našim mišljenjem, tada ste sigurno od onih koji vole kopirati i njegov stil, stoga bi s ponosom trebali i nositi njegove omiljene sunčane naočale – Persol!

 

Oakley1

OAKLEY

Nemojte ni slučajno ove naočale nositi na izlazak sa djevojkom, ili izlazak u bar s namjerom lova na žene. Pogotovo ih nemojte nositi na poslovni sastanak, ili još gore na razgovor za posao. Ali, za sport, pogotovo ljetne sportove, boljih naočala nema jer reduciraju čak 99% odbljeska!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

6 frizura koje su uvijek u modi

Stil ikone su proslavile ove frizure čija popularnost ne umire niti kako vrijeme prolazi   Kada je frizura u pitanju, muškarci su prilično limitirani u ...