SummerSlam – događaj koji treba pogledati

0

Drugi najpopularniji WWE PPV događaj, večeras u Los Angelesu donosi sam izvrsnih borbi 

 

„Borba za naslov WWE prvaka odavno nije bila tako uzbudljiva, jer s jedne strane imamo ljubimca čelništva WWE, i njihovo zaštitno lice, Cenu, a s druge strane apsolutnog ljubimca publike i fanova, Bryana“

 

JOHN CENA VS DANIEL BRYAN

John Cena je bez sumnje jedan od najvećih hrvača današnjice, i budući član Hall of Famea. Međutim, unatoč velikim rezultatima publika ga u posljednje vrijeme previše ne simpatizira. S druge strane, Daniel Bryan je, nakon raskida s Kaneom kojim je tvorio Team Hell-No, postao najveća zvijezda u usponu. Publika ga obožava, atraktivan je za gledati i mnogi smatraju da je došlo njegovo vrijeme da postane prvak po prvi put. Borba za naslov WWE prvaka odavno nije bila tako uzbudljiva, jer s jedne strane imamo ljubimca čelništva WWE, i njihovo zaštitno lice, Cenu, a s druge strane apsolutnog ljubimca publike i fanova, Bryana. Tko će na kraju biti pobjednik i (novi) prvak?

 

CM PUNK VS BROCK LESNAR

Iako su Cena i Bryan zvijezde večeri, ovaj meč bi mogao biti najspektakularniji. CM Punk je svoju titulu prvaka držao više od 400 dana što je WWE rekord, te se opravdano zvao „Best in the World“. Međutim, nakon poraza od The Rocka, stvari su krenule niz brdo, uključujući poraze i ozljede. Nakon saniranja ozljede, CM Punk se vratio u velikom stilu na Paybacku, nakon čega je i prekinuo suradnju s omraženim managerom Paulom Heymanom. Heyman, sklon svim trikovima i prljavštinama, ima dva nova pulena – Curtisa Axela i Brocka Lesnara (bivšeg UFC prvaka). Brock Lesnar je zvijer koja doslovno lomi ruke protivnicima, a CM Punk, koji će sigurno uz sebe imati publiku, će osim na Lesnara morati paziti i na eventualno uljetanje Axela, pa čak i Heymana.

 

DOLPH ZIGGLER & KAITYLIN VS BIG E LANGSTON & AJ LEE

Toliko je rivlastva, prošlih veza i mržnje među ovom četvorkom da ne znamo odakle početi.  Big E Langston je uvijek bio Zigglerov side kick, sve dok mu nije dosadilo ignoriranje i ne priznavanje vlastitih kvaliteta od strane Show Off Zigglera. Krenuo je s vlastitom karijerom, a nakon što je napao Zigglera u ringu, dok je plavokosi borac raspravljao s AJ Lee, definitivno je pukla ljubav između dva nekadašnja prijatelja. O mržnji AJ Lee, inače bivše djevojke Zigglera s kojom je prekinuo nakon što ga je koštala poraza protiv Alberta Del Ria, i Kaitylin se već sve zna. S obzirom na količinu mržnje između boraca u ringu, čeka nas prava poslastica.

 

CODY RHODES VS DAMIEN SANDOW

Baš kao i u slučaju Zigglera i Langstona, i ovdje je pukla ljubav, s tim da su Rhodes i Sandow uvijek bili ravnopravni partneri. Tj. sve do Money in the Bank, kada je Sandow iskoristio svog prijatelja da bi došao do Money inn the Bank aktovku  koji mu omogućuje izazivanje svjetskog prvaka. Njihovo prrijateljstvo se prekinulo, a pogotovo nakon što mu je Rhodes ukrao aktovku i bacio je u more! U posljednjoj epizodi Rawa, Rhodes je omeo Sandowa u borbi s Ortonom, koštajući ga pobjede, pa ne sumnjamo da će u ovom meču frcati iskre. Rhodes bi mogao dobiti osobno zadovoljstvo pobjedom, ali aktovka i ugovor ostaju u Sandowovim rukama.

 

DEAN AMBROSE VS ROB VAN DAM

Najmanje vrijedan naslov u WWE, onaj za prvaka SAD-a, nikada nije imao zanimljiviju borbu. Vođa The Shielda, Dean Ambrose, svoju kvalitetu će morati potvrditi u borbi s povratnikom Rob Van Damom. 43-godišnji RVD je jedini hrvač u povijesti koji je bio prvak u WWE, ECW i TNA, a priliku za borbu za naslov prvaka SAD-a dobio je u okršaju s još 19 boraca u zadnjoj epizodi RAW-a. Trostruki prvak WWE će tako imati priliku za povratak na vrh, međutim zadatak će biti izuzetno težak s obzirom da je Ambrose u životnoj formi, te da bi mu ova pobjeda mogla biti odskočna daska za napad na titulu interkontinentalnog prvaka.

 

ALBERTO DEL RIO VS CHRISTIAN

Nema sumnje da je Alberto Del Rio postao najomraženiji negativac današnjice, a ovaj put mu s druge strane ringa stoji još jedan veliki povratnik – nekadašnji šesterostruki prvak Christian. Priliku za izazivanje prvaka svijeta Christian je dobio u trostrukom meču protiv Rob Van Dama i Randy Ortona, a nedavno se u borbi u sklopu Rawa, susreo s Del Riom i pobjedio ga! Međutim, Del Rio je najopasniji nakon što je poražen, osjetili su to i Big Show i Dolph Ziggler, ali bez obzira na rezultat ovdje bi se moglo stvoriti novo neprijateljstvo, jer nakon što su Del Rio i Ziggler završili svoju priču, Meksikanac treba novog protivnika.

 

KANE VS BRAY WYATT

Obitelj Wyatt se okomila na legendarnog Kanea, napavši ga čak četiri puta, te su ga čak uspjeli izbaciti i iz konkurencije za nastup na Money in the Bank. Kane, koji više nema Daniela Bryana uz sebe, je odlučio izazvati Braya na Inferno Match, u kojem će ring biti okružen vatrom – dakle nema bijega. Iako je Kane, kako se naziva kralj pakla, ovakvi mečevi mu i nisu donjeli puno sreće, te u njima ima skor 1-3, izgubivši od Undertakera dva puta, te Triple H. S druge strane, Bray Wyattu je ovo debi na PPV mečevima, te mu ova pobjeda treba ukoliko želi ostati na sceni.

 

NATALYA VS BRIE BELLA

 

Ljubitelji ženskih tučnjava će doći na svoje u okršaju glavnih likova novog WWE showa – Total Divas. Rivalstvo Natalye i Brie, polovice Bella blizanki, je počelo za vrijeme showa Tal Divaslo je i šamaranje koje je moralo prekinuti osiguranje. Međutim, iako je ovo pojedinačni susret, moglo bi se pretvoriti u opću makljažu, pošto će u Natalyjinom kutu biti The Funkadactyls, a u kutu Brie, njezina sestra blizanka Nikki, te Eva Marie. Osiguranje bi ponovo moglo imati posla!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kineski smartphonei bolji od iPhonea 6

Većini ljudi su nepoznati, ali ovi pametni telefoni su svojim perfomansama, a pogotovo cijenom, bolji od razvikanih Applea i Samsunga   OPPO N3 Naprednija verzija ...