Što žene žele od muškaraca…

0

Osam stvari koji ljepši spol očekuje od vas u nekim važnim trenucima njihovog života

 

„Uzmite cjelodnevni paket koji uključuje sve: manikuru, predikuru, masažu… Vjerujte nam – bit će oduševljena“

 

NA PRVOM SPOJU

Svaka žena na prvom spoju želi biti u centru vaše pozornosti, tako će znati da vam je stvarno stalo do nje. Ako pišete SMS-ove dok ste s njom na prvom spoju, ili čak dovedete prijatelje, shvatit će da vam nije previše stalo do nje. Stoga, potrudite se da se osjeća kao jedina žena u prostoriji!

 

NA NJEZIN ROĐENDAN

Poklon koji niti jedna žena nikada neće odbiti jest poklon bon u wellnessu. Žene jednostavno obožavaju da ih se pazi, i radi oko njih. Stoga, uzmite cjelodnevni paket koji uključuje sve: manikuru, predikuru, masažu… Vjerujte nam – bit će oduševljena.

 

NA VALENTINOVO

Koliko god bilo prožvakano i neoriginalno, idealan poklon za Valentinovo je i dalje seksi donje rublje. I to crveno! Zašto je ovo savršen poklon! Osim što će se vaša djevojka ili supruga u njemu osjećati izazovno, i vi ćete od njega imati koristi!

 

KADA UPOZNAJETE NJEZINE RODITELJE

Djevojke međusobno pričaju, a kada je djevojka zaljubljena lako je moguće da je malo pretjerala u opisivanju vas. Stoga će prvo upoznavanje s njezinim prijateljicama biti izuzetno važno. Budite opušteni, ugodni i prijateljski raspoloženi. Ako osvojite njezine prijateljice, dobili ste i kod nje još veći plus!

 

NA SEKSI NOĆI

Imate li seksi „dejt“? Znamo da većina vas nema taj luksuz da može dovesti svoju djevojku u vlastiti stan, pa ste osuđeni većinom na automobil. Umjesto da izvodite egzibicije u prostorom ograničenom automobilu, odvedite svoju djevojku u lijepi hotel gdje ćete uživati u noći prepunoj strasti i jutru zagrljeni u velikom udobnom krevetu.

 

KADA JE ZAPROSITE

Trenutak kada ćete kleknuti ispred nje je za nju jedna od par najvažnijih trenutaka u životu. Stoga, potrudite se da budete originalni i prije svega romantični. Žene bi voljele da ta prosidba ujedno i odrazi vašu ljubav prema njoj, kao i da sadrži nešto što vas podsjeća na važne trenutke u vašoj vezi. Bilo da je to mjesto na kojem ste se prvi put poljubili, pjesma koja je svirala na vašem prvom spoju…

 

KADA JOJ DAJETE KOMPLIMENT

„Wow, izgledaš fantastično!“ Tako jednostavna rečenica, a tako moćna! Koja žena ne voli to čuti? Žene se za spojeve ponekad spremaju i satima, stoga je najmanje što možete učinit dati joj kompliment da izgleda vrhunski. Kojoj to djevojci neće podignuti samopouzdanje?

 

ZA PRVI POLJUBAC

Prvi poljubac je itekako važan! Prvi poljubac mora biti romantičan, baš kao u filmovima. Stoga, nemojte navaliti kao napaljeni teenager, već budite nježni i dajte joj do znanja da cjenite trenutak i njezino društvo.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Albanska mafija – snaga u usponu

Talijanska i ruska mafija su najpoznatije i medijski najeksponiranije, ali albanska mafija je u usponu sa ciljem da zasjedne na sam vrh!   „Koliko Albanci ...