Što žene žele da depilirate?

0

Muškarci sve više vremena provode na depilacijama u kozmetičkim salonima, ali žele li žene to vidjeti na vama

 

Do prije par godina, ako niste sportaš, bilo kakvo vezivanje riječi depilacija uz vas je značilo ili da ste homoseksualac ili da u najmanju ruku imate nedostatak tetosterona. Vremena se mjenjaju pa tako i razmišljanja o nekim stvarima, stoga danas dlakavi muškarac ne znači muškarčinu već predstavlja pojam zadrtosti. Ipak, metroseksulaci znaju pretjerivati sa svojim kremicama i depilacijama svega i svačega stoga je Kult napravio malo istraživanje među pripadnicama lijepšeg spola, koje smo pronašli među fanovima našeg portala, kako bi saznali što žene stvarno žele vidjeti depilirano na muškarcu a što ne.

 

PAZUSI

Odmah u startu vam možemo reći da baš svaka žena ne želi da muškarcu strše dlake ispod pazuha poput antena kakvog mobilnog operatera na zgradama.  Veći dio žena i djevojaka smatra da muškarci pazuhe ne bi trebali potpuno depilirati, osim ako nisu sportaši, već samo podšišati. Depilirani pazusi su za njih ipak rezervirani za žene i ako ne želite biti kao kakva tetkica ostavite barem par milimetara dlačica, čisto da se vidi da ste muškarac. Ostatak ne podnosi dlake na muškarcima ni na tom dijelu, i većinom je riječ o mlađim djevojkama. Stoga, ako imate mlađu djevojku znate što vam je raditi.

 

LEĐA

Dlakavi muškarci, za vas imamo lošu vijest – morat ćete u kozmetički salon na depilaciju leđa jer žene jednostavno rukama ne žele grliti nekoga čija leđa imaju više krzna od američkog grizlija. Kozmetički salon je ovdje jedino riješenje, britvica jednotavno neće pomoći, pogotovo ako ste prirodno dlakaviji.

 

PRSA

Da – žene vole glatka prsa, pogotovo ako imate izrađeno tijelo i pločice na kojima bi vam pozavidio i Duje Draganja. Mali je postotak djevojaka i žena koje vole prstima proći kroz dlake a čak i one vole da su podšišane a ne da budu dužine kose Ivana Balića. Čak i ako niste sportski tip i jedini kontakt sa sportom vam je ispijanje pive pred televizorom dok gledate utakmicu Lige prvaka, opet ćete se morati riješiti dlaka. Treba udovoljiti curama, zar ne?

 

INTIMNO PODRUČJE

Muškarci su se nekada cijenili ako su imali grm dole ali ta vremena su odavno prošla. Ako još uvijek uzgajate prirodno grmlje nemojte se čuditi ako vam vaša bolja polovica ne pruža oralni užitak. Dakle, riješenje je ili kresanje grmlja ili potpuna depilacija. Ovdje su mišljenja doslovno izjednačena. Razlika je jedino što žene iznad 25 godina preferiraju depilirano dok mlađe više vole podšišano. Čovjek bi očekivao suprotno… Ovo je dobro i za muškarca jer će depilacijom ili skraćivanjem dlaka i vaš „ponos“ ispasti veći!

 

NOGE

I dolazimo do prvog ne. I to apsolutnog ne, velikog NE. Ne, ne, ne i ne! Niti jedan jedini odgovor nije bio za da. Dapače, ako brijete noge, a niste plivač ili vaterpolist, cure će vas smatrati ili potencijalnim modnim dizajnerom ili slučajem za Vrapče.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments