Što vaše naručeno piće na prvom spoju govori o vama?

0

Izašli ste na spoj sa djevojkom na koju ste „bacili oko“ već duže vrijeme. Odveli ste je u bar ili klub i stigao je konobar/ica. Što ćete naručiti? Dobro pazite jer joj vaš izbor može jako puno toga reći o vama.

 

PIVO

Pivo je muško piće. Ukoliko ste u pubu sasvim je u redu naručiti pivo, jer djevojke znaju koje je omiljeno muško piće. Ali, ukoliko ste u nekom otmjenijem klubu, a ona naruči koktel, bilo bi bolje da i vi učinite isto jer pivo i nije baš naprofinjenije piće. Pokažite malo sofisticiranosti, a ne da odmah pokažete da su vam pivo i nogomet dvije najvažnije stvari.

 

VINO

Svaki pravi muškarac mora poznavati vina jer su vina svojevrsni statusni simbol, naravno ukoliko ne naručujete ona najjeftinija. Velika većina djevojaka voli vino, posebno crno, stoga je naručivanje boce vina siguran potez. Ali, ne i za prvo piće koje ćete naručiti, osim ukoliko ste na večeri. Ako niste, prvo počnite s nečim laganijim da bi se, kako večer napreduje, prebacili na vino.

 

PJENUŠAC

Što bi pomislili o muškarcu koji kao prvo piće naruči pjenušac? Vjerojatno bi ga vidjeli kao pompoznog „muškarca“ koji ili ima manjka testosterona ili se voli prenemagati. Međutim, djevojke ovu situaciju vide potpuno drukčije i većina će vas vidjeti kao muškarca kojemu je romantika izuzetno važna i koji ne gubi vrijeme. Eto još jednog dokaza koliko su spolovi različiti.

 

KOKTEL

Ukoliko se nalazite u finom klubu od vas se i očekuje da naručite koktele, jer kokteli su ipak odraz profinjenosti. Samo pazite koji koktel naručujete kako ne bi naručili feminiziran koktel s višnjom na vrhu, ili koktel previše seksualnog imena koji bi vas mogao prikazati kao perverznjaka koji je samo želi odvući u krevet. A ukoliko ste u pubu a naručite koktel, mogla bi se zapitati za vašu seksulanu orjentaciju.

 

VISKI

Zašto su muškarci iz serije Momci s Madisona imali takvu magnetsku privlačnost? Zato što su izgledali kao pravi muškarci, pogotovo kada su imali viski u ruci. Ništa ne može ostaviti veći macho dojam od profinjenog muškarca koji pije viski. Ali, ne muškarca koji pretjeruje s viskijem, nego muškarca koji zna granice između idealno i previše.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako pravilno izvoditi čučnjeve?

Iako je vježba prilično jednostavna često je izvodimo pogrešno   Tako jednostavna, a tako učinkovita! Vježba koja nam je poznata još iz školskog razdoblja je ...