Što svaki muškarac mora imati u ormaru?

0

Bez obzira koliko pažnje posvećivali modi, ove bi stvari trebale biti u vašem ormaru

 

Moda je najčešće poslednja stvar o kojoj muškarci misle, jer je t obično nešto za što smatramo da je ženska tema, a previše odjeće u omraru je jednostavno bacanje novaca. Bez obzira slagali se sa ovo mtvrdnjom ili ne, postoje neke stvari koje bi ipak trebali imati u svom ormaru.

 

ODIJELA

Odijela su klasika od koje nijedan muškarac ne bi trebao biježati, čak i ako posao ne zahtijeva nošenje odijela. Međutim, kvalitetno odijelo će vam kad tad trebati za barem neku svečanu prigodu. Pojednostavljeno rečeno – ono što je mala crna haljina za žene, to je odijelo za muškarce! Stoji svakom muškarcu i dobar je izbor za svaku priliku, od posla pa do izlaska.

 

JEANS

Yves Saint Laurent je jednom rekao da žali što baš on nije izmislio jeans – nešto najspektakularnije, najpraktičnije, najopuštenije, nešto čemu je težio u svom kreatorskom radu. Ta njegova izjava vjerojatno najbolje govori o tome koliko je jeans poželjan. Jeans hlače su udobne, mogu se nositi uz svaki stil, a izbor modela je beskrajan pa će svatko naći nešto za svoju građu i stil. S klasičnim modelima nikada nećete pogriješiti!

 

STRUKIRANE KOŠULJE

Već ste nabavili odijelo, ali sada vam treba i košulja uz njega. Ukoliko želite eleganciju, ali i izražaj muževnosti, strukiranje košulje su ono za čim trebate težiti. Idealne su za svaku priliku a odlične su i u kombinaciji s jeansom.

 

KAPUT ILI KOŽNA JAKNA

Ovdje će sve ovisiti o vašem stilu. Dok neki muškarci vole kapute da bi zadržali elegantnu notu, drugi više vole bad boy stil koji iskazuje njihovu divlju stranu pa su više naklonjeni kožnim jaknama. Bez obzira kojem stilu bili nakoljenjni, važno je da izaberete ono što vam dobro stoji.

 

DODACI

Nijedan outfit nije kompletan bez pravih dodataka, jer je sve ipak u detaljima koje će djevojke uvijek primijetiti. Klasične crne cipele će savršeno upotpuniti poslovni izgled, dok će bijele tenisice ići odlično na sportski izgled i jeans. Kravate su jako bitan detalj, jer što je odijelo bez kravate? A kada je riječ o satovima, oni odavno nisu nešto što pokazuje vrijeme, već nešto što služi kao važan detalj u konačnom izgledu. Birajte satove koji su klasični s dozom modernog.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments