Što nas čeka u finalnoj sezoni Sinova anarhije?

0

Mjesec dana prije premijere objavljen je trailer za posljednju sezonu Sinova anarhije

 

„Autor Kurt Sutter je već prije najavio da ova priča neće imati „happyending“, a prema traileru očigledno je da će ova sezona biti najbrutalnija i najkrvavija do sada“

 

Jedna od najboljih serija svih vremena, po našem skromnom mišljenju, Sinovi anarhije polako dolazi svom kraju. Premijera posljednje sezone nas očekuje za mjesec dana, 9. rujna, kada će biti prikazana 90 minutna epizoda. Nakon šokantnog i neočekivanog kraja šeste sezone, svi fanovi s nestrpljenjem očekuju nastavak avantura moto bande, a nedavno je izbačen i trailer za nadolazećih 13 epizoda kojima će se zaključiti cijela priča.

Autor Kurt Sutter je već prije najavio da ova priča neće imati „happy ending“, a prema traileru očigledno je da će ova sezona biti najbrutalnija i najkrvavija do sada. Očekivano, sezona će se većinom vrtiti oko tragičnog događaja s kraja prošle sezone u kojem je Gemma ubila Taru, a Jax će biti na osvetničkom pohodu tražeći krivca. Ujedno će početi i rat bandi za nadzor nad Charmingom, pa će se dosadašnje prijateljske bande okrenuti jedna protiv druge.

Među novim likovima, tj. glumcima, će se pojaviti Marilyn Manson kao vođa Neonacista u zatvoru, Malcolm Jamal Warner (poznatiji kao Theo iz Cosby Showa), Lea Michele (iz serije Glee) te Courtney Love.

Nakon gledanja trailera vaša glad za Sinovima anarhije će biti još veća, ali svejedno ga se isplati pogledati!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hFHzsyBKE6Y

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments