Što napraviti kada se porežete pri brijanju?

0

Šest malih savjeta kako riješiti problem posjekotina pri brijanju

 

1. Hladni oblog. Baš kao što jako hladna voda djeluje da se vaš penis skupi, tako će i hladni oblog ili ledene kocke na istom principu djelovati na vau posjekotinu – skupljanjem će se zaustaviti krvarenje.

2. Vrući oblog. Ili ako niste ljubitelj hladnoće probajte s vrućim oblogom. Dio ručnika ili neke druge tkanine namočite u vruću vodu i pritisnite na ranu. Držite čvrsto pritisnuto i nemojte trljati.

3. Labello. Vjerovali ili ne Labello, i slični balzami za usne, pomažu u ovom slučaju. Njihova tekstura će začepiti ranu i onemogućiti daljnje krvarenje. Ukoliko ne želite uništiti Labello vaše djevojke možete koristiti vazelin.

4. Dezodorans. U dezodoransima se nalazi aluminij klorid koji može poslužiti i kao hemostatsko sredstvo. Nasprejajte malo na prst ili na štapić za uho te nanesite na ranu.

5. Šećer. Stavite malo šećera na ranu i pritisnite. Na ovaj način ne samo da ćete zaustaviti krvarenje već ćete i dezinficirati ranu!

6. Pasta od aspirina. Stavite dva aspirina u čašu u kojoj je samo jedna žličica vode. Brzo će se stvoriti pasta koju nanesete štapićem za uši na ranu. I na ovaj način, još i bolje nego sa šećerom, ujedno dezinficirate posjekotinu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najgore od kineske auto industrije

Kineska industrija konstantno napreduje, ali u svom rastu znaju napraviti i pogreške poput ovih   „Još nevjerojatniji je raspored točkova – naime, Rhombus ih ima ...