Što muškarci primjete na ženama?

0

Znate li što tipični muškarac u prvih 10 minuta primijeti na pripadnicama ljepšeg spola? Pročitajte…

 

„Mi se baš raspričali o sinoćnjoj nogometnoj utakmici koju smo gledali s prijateljima – ako ne znate previše o nogometu, nemojte pokušavati ostaviti dojam da razumijete što je zaleđe“

 

OSMIJEH

Način na koji se smijete otkrit će puno o vama. Muškarci će brzo primjetiti smijete li se njegovim šalama iskreno ili pretjerujete. Stoga se nemojte smijuljiti na svaku našu izjavu, ali nemojte niti imati ozbiljan izraz lica. Recept je prirodnost i opuštenost.

 

ODJEĆA

Odjeća će vas ‘odmah otkriti’. Vrlo jednostavno pogrešnim odabirom odjeće možete poslati krivu sliku o sebi. Nemojte pretjerivati i izaći na spoj s prevelikim dekolteom ili prekratkom suknjicom. Znate kakav će to dojam o vama ostaviti. Odjenite ono u čemu se osjećate udobno svaki dan.

 

PIĆE

Kakvo piće naručujete? Ako se nalazite na jutarnjoj kavi, a vi naručite nešto alkoholno, nije baš neka ohrabrujuća slika. Ako ste u večernjem izlasku, odabir pića također može igrati ulogu u tome hoćemo li vas pozvati na drugi spoj.

 

PRIČA

U vrlo malo vremena muškarac će primjetiti ako ga pokušavate impresionirati svojim ‘nogometnim znanjem’. Mi se baš raspričali o sinoćnjoj nogometnoj utakmici koju smo gledali s prijateljima – ako ne znate previše o nogometu, nemojte pokušavati ostaviti dojam da razumijete što je zaleđe. Možete samo izlanuti neku glupost i dovesti se u neugodnu situaciju.

 

FRIZURA

Frizura će muškarcu upasti u oči odmah, baš kao i ono što imate na sebi. Ako ste ležernijeg stila, ipak nemojte iz kuće izaći s frizurom s kojom ste se probudili.

 

NAČIN SJEDANJA

Ako se previše vrpoljite na mjestu ili mašete rukama možete lako odati dojam koliko ste nervozni. Muškarac će to odmah primjetiti i te pretjerane geste ga lako mogu odbiti.

 

MAKE UP

Muškarci ne vole prenapadno našminkane žene jer se tada najčešće zapitamo ‘što se nalazi ispod’. Budite prirodne s blagim makeupom koji ne izgleda kao da ste stavili masku na lice.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr.

 

 

banerfacebooklike

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments