Što kravata govori o vama?

0

Istraživanja su dala odgovor što kravata govori o muškarcu koji je nosi

 

1. Jednobojna kravata. Muškarci koji imaju kravatu u jednoj boji, a uzorak je slične nijanse su osobe koje dosta pažnje posvećuju svom izgledu. Oni uvijek prate modnu scenu i sve što se na njoj događa. Boja kravate je uvijek ona najmodernija boja sezone u više nijansi. Ovaj tip muškarca zna s ženama.

2. Kravata na pruge. Nose ih muškarci koji su perfekcionisti i koji vole imati sve isplanirano. Oni ne ostavljaju mjesta za spontanost, obožavaju urednost i čistoću, a isto očekivaju i od svojih bližnjih. Ali, istovremeno više od svega cijene obitelj i sav svoj tud će uložiti u to obiteljski život funkcionira što bolje.

3. Cvijetni uzorak. Veseli uzorak znači veselu i optimističnu osobu koja u svemu vidi nešto pozitivno. Takvi muškarci uživaju u svakom danu koji dolazi i u njemu  pronađu ono što njih zapravo veseli. Problemi ih previše ne zamaraju, te se od njih možete puno toga naučiti, posebno o životu i stavovima, a najviše o izbjegavanju stresa.

4. Leptir mašna. Za mašnu se većinom odlučuju jaki individualci – profesori, znanstvenici i slično, osobe koje žele nešto promijeniti i koje su se već naviknule da su drukčije od ostalih. Utapanje u masi njima jednostavno nije poznato čak ni kada su stroga pravila u odijevanju u pitanju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najvruće filmske striptiz scene

Zbog ovakvih smo scena pogledali i neke jako loše filmove, ali se na kraju ipak sve isplatilo     ELIZABETH BERKLEY Showgirls Elizabeth Berkley je ...