Što intimna frizura govori o njoj?

0

Prema Dr. Vranich, čak i intimna frizura će vam puno reći o vašoj izabranici

 

„Prevedeno, u krevetu će, ako ih nešto zaintrigira, i isprobati bez puno priče!“

 

ČUPAVO

Ako nije riječ o bugarskoj dizačici utega ili bacačici kugle iz Kine ne piše vam se dobro. Ili je preveliki tradicionalist te smatra da su ćelavice za djecu a današnja mladež je katastrofa, ili je jednostavno previše lijena da bi držala ne samo do „održavanja živice“ nego i higijene općenito. Barem tako tvrdi Dr. Belisa Vranich. Osim misionarske poze ne očekujte previše od ovakve djevojke.

 

STAZICA

Ovakve djevojke su, prema Dr. Vranich, nedorečene i nedostaje im samopouzdanja. Htjele bi biti otkačene, htjele bi biti „in“ ali im fali onaj zadnji korak da se opuste. Tradicionalizam im je u malim količinama još uvijek u krvi. Kada je riječ o sexu, očekujte maštovitu djevojku ali ne i curu koja će htjeti isprobati sve što ste vidjeli u pornićima.

 

MAŠTOVITO

Munja, srce, rogovi, brčići, upitnici, različita slova… sve se to vidjelo kod određenih djevojaka. Kako je riječ o jako rijetkim frizurama (pogotovo zato što ih je teško napraviti) ovdje se radi o jako maštovitim djevojkama koje žele biti (i jesu) totalno drukčije od drugih. Međutim, to ne znači da ćete dobiti i lavicu u krevetu, prije umjetničku dušu.

 

ĆELAVO

Omiljena frizura velike većine muškaraca ali i žena. Ljubiteljice ovakvih frizura (teško je nazvati frizurom nešto čega nema) su ‘in’, prate trendove, emancipirane su i moderne žene. Dobro znaju što žele i ako nešto požele to će i ostvariti. Prevedeno, u krevetu će, ako ih nešto zaintrigira, i isprobati bez puno priče!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako se poigrati njezinim grudima?

Nikako ne zanemarujte grudi tijekom seksa! Mogu biti pravi provodnik do divljih orgazama!   „Možete ih obrađivati rukama, jezikom, ledom ili nekim drugim pomagalom koje ...