Što intimna frizura govori o njoj?

0

Prema Dr. Vranich, čak i intimna frizura će vam puno reći o vašoj izabranici

 

„Prevedeno, u krevetu će, ako ih nešto zaintrigira, i isprobati bez puno priče!“

 

ČUPAVO

Ako nije riječ o bugarskoj dizačici utega ili bacačici kugle iz Kine ne piše vam se dobro. Ili je preveliki tradicionalist te smatra da su ćelavice za djecu a današnja mladež je katastrofa, ili je jednostavno previše lijena da bi držala ne samo do „održavanja živice“ nego i higijene općenito. Barem tako tvrdi Dr. Belisa Vranich. Osim misionarske poze ne očekujte previše od ovakve djevojke.

 

STAZICA

Ovakve djevojke su, prema Dr. Vranich, nedorečene i nedostaje im samopouzdanja. Htjele bi biti otkačene, htjele bi biti „in“ ali im fali onaj zadnji korak da se opuste. Tradicionalizam im je u malim količinama još uvijek u krvi. Kada je riječ o sexu, očekujte maštovitu djevojku ali ne i curu koja će htjeti isprobati sve što ste vidjeli u pornićima.

 

MAŠTOVITO

Munja, srce, rogovi, brčići, upitnici, različita slova… sve se to vidjelo kod određenih djevojaka. Kako je riječ o jako rijetkim frizurama (pogotovo zato što ih je teško napraviti) ovdje se radi o jako maštovitim djevojkama koje žele biti (i jesu) totalno drukčije od drugih. Međutim, to ne znači da ćete dobiti i lavicu u krevetu, prije umjetničku dušu.

 

ĆELAVO

Omiljena frizura velike većine muškaraca ali i žena. Ljubiteljice ovakvih frizura (teško je nazvati frizurom nešto čega nema) su ‘in’, prate trendove, emancipirane su i moderne žene. Dobro znaju što žele i ako nešto požele to će i ostvariti. Prevedeno, u krevetu će, ako ih nešto zaintrigira, i isprobati bez puno priče!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Povijest hrvatsko – srpskih dvoboja

Večerašnja utakmica je samo nastavak niza međusobnih ogleda ljutih rivala u četiri najvažnija timska sporta     „Svi se Hrvati i danas s gorčinom sjećaju ...