Što će se nositi ove zime?

0

Dizajner u usponu, Natalio Đangradović, nam je podjelio par savjeta kako izgledati frajerski ove zime

 

Ove zime 2011/2012 se nosi rokerski stil s dodacima modnih komada i detalja u kojima su osvajali kauboji – puno patinirane kože na jaknama, tobama, remenima te rukavicama. Znači: ležerno, šik i cool su osnovne riječi ove sezone.

Testosteron je ponovo IN; pa i tako frajer, znate što vam je činiti –  raspalite po svom ormaru muški..

Imperativ muškoga odjevanja je sljedeći: uživanje u likovima iz filma ili svijetske rock scene, naravno mašta na volju neka vas prati non-stop, budite i ove sezone kakvi ste oduvijek htjeli biti – kauboji ili punk urbani poslovni šminkeri kojima je glavni modni dodatak samopouzdanje. I dobili ste savršenu kombinaciju.


nataliomoda1


Dakle, što je in?

-Disko-sexi izgled nabijen testosteronima,

-Nitne, zakovice puno metala,

-Boje kao i uvijek: crna, siva, srebrena,

-Rokerski stil sapuno natpisa na majicama,

-Koža, koža i još puno kože,

-Izbljeđeni i poderani traper,

-“cokule” gležnjače, napola vezane, pohabanoga izgleda.

-Tanki, široki te kratki dugi, vuneni, pamučni koji vam najbolje paše


nataliomoda01


Ono što se čitatelji najčešće pitaju je što odjenuti za kavu tokom dana ili dnevni look?

Ja kažem – ne nosi odjeća osobu, nego osoba nosi odjeću tako da uvijek glasujem za udobnost. U ovom slučaju pletenina bila ona -in- ili ne, vrlo je praktična i najbolje vas zaštiti od ledene zime, dok i dalje izgleda dobro u duhu sezone i trenda.

Duga kratka pletenina uvijek ide dobro uz “radničke” traperice izbljeđene i izderane, te moderne “cokule” gležnjače da im lagano izgledaju kao već iznosene. Tako da se nogavice traperica ležerno uvuku u njih (ne sve, neka pola visi vani a pola unutra). Izgled koji poručuje “sredio sam se nabrzinu ali što me briga, znam da sam zgodan“.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Vježbe koje sagorijevaju kalorije

Ukoliko ste od onih kojima je potrebno sagorijevanje kalorija i masnih naslaga predstavljamo vam visoko intenzivni trening pomoću kojih će se kalorije i masne naslage ...