Što bi muškarci u 30-tim trebali prestati raditi?

0

Svaka dekada života donosi svoja „pravila ponašanja“, a ponašanje kao da vam je 20., a u biti ste u kasnim 30-tim će od vas samo napraviti nekoga kome će se svi smijati. Stoga, ukoliko želite biti ozbiljan muškarac, a zato ste valjda ovdje, na ovih 10 stvari bi trebali zaboraviti u svojim 30-tim.

Opijanje. Pravi muškarac dobro poznaje alkoholna pića i ne pije ih da bi se opio već zato što uživa u njima. također, pravi muškarac ne pretjeruje u konzumaciji alkohola. Opijanje je proces odrastanja, a cijenjenje alkoholnih pića, posebno viskija, je znak da ste odrasli. Naravno, ne znači da nekada ne možete popiti čašicu više, ali besciljno opijanje ostavite daleko u mladosti.

Nesavjesno trošenje novca. Tko se još ne sjeća dobijanja prve plaće? Jedva ste je čekali potrošiti sa društvom! Ali, kako godine idu, većina muškaraca preseli u svoj stan, osnuje obitelj… nesavjesno trošenje novca jednostavno mora postati stvar prošlosti. Trošenje novca za svoj užitak je i dalje dopušteno, ali u određenim količinama. Umjesto toga pametno trošite novac i kad god vam se pruži prilika – uštedite. Trebat će vam.

Neozbiljni poslovi. Ukoliko se još od 20-tih godina zadovoljavate time da konobarite – u redu, to je vaš izbor. Ali, ujedno pokazuje da ste muškarac bez ambicija. Budite pravi muškarac koji zna svoje sposobnosti i koji teži tome da radi na mjestu koje zaslužuje. Da, znamo da je danas dobro prihvatiti bilo koji posao, jer treba biti sretan da se uopće radi, ali na svakom polsu možete pokazati ambicioznost.

Izostanak vlastitog mišljenja. Nitko ne voli pametnjakoviće, ali također nitko ne voli ni muškarce koji se ne razumiju u neke stvari. 30-te su, htjeli vi to ili ne, vrijeme kada svaki pravi muškarac mora biti upoznat i s načinom na koji funkcioniraju financije, kao i s politikom. Ukoliko nemate svoje mišljenje o te dvije stvari, ponavljamo ne filozofiranje, nitko vas neće ozbiljno doživjeti.

Nedostatak interesa za odijevanje. Kada si mlad što god da obučeš na sebe izgledat će dobro. Stoga se ne treba niti previše pozornosti oblačiti ovome jer, ruku na srce, muškarac koji u ranim 20-tim previše pozornosti posvećuje odijevanju ostavit će dojam muškarca bez testosterona. U 30-tim ne možete nositi majicu kratkih rukava iznad one dugih, vrećaste hlače niti bermude. 30-te su vrijeme kada morate posvetiti pažnju odijevanju ukoliko želite da vas se shvati ozbiljno.

Brza prehrana. Ne govorimo da bi trebali postati vegetarijanci, niti da bi u potpunosti trebali izbaciti pizzu i slične stvari, već da bi ipak trebali malo pripaziti što jedete. 30-godine su već ozbiljnije godine i godine u kojima bi muškarac trebao početi više voditi računa o sebi a jedna od najvažnijih stvari jest prehrana. Brza prehrana ne samo da je loša za vaše zdravlje već je i dobar početak za nabijanje viška kilograma.

Neodgovorna vožnja. Kada tek izađemo iz autoškole uvjereni smo da sve znamo, i kada bi nas netko ozbiljniji upozorio da još nismo pravi vozači znali smo se uvrijediti. najgore je još bilo dok smo bili u društvu – vožnja po ograničenjima je značila da smo smotani, a ni sjedanje za volan iza koje čašice alkohola nam nije predstavljala problem. Nažalost, najčešći uzročnici nesreća su mladi vozači… Budite odgovoran vozač i shvatite da neopreznom vožnjom ne ograničavate samo sebe već i ostale sudionike u prometu.

Često igranje igrica. Djetinjstvo bez video igrica je bilo nemoguće, ali to ne znači da s tom praksom trebate nastaviti do u nedogled. Igrice trebaju ostati u djetinjstvu, s tim da kako u svakom muškarcu i dalje čuči dijete i dalje se možete povremeno opustiti uz koju igricu. Ali, za prave ozbiljne muškarce svijet je svugdje oko vas, i trebali bi slobodno vrijeme provoditi u društvu obitelji i prijatelja, a ne pred ekranom.

Neurednost. Dok smo mladi nije nam nikakav problem svući se, pobacati odjeću na prvu stolicu i leći u krevet. U 30-tim se pretpostavlja da ste već postali ozbiljan muškarac koji je već razvio, ili razvija, osjećaj za stil. A to ne možete bez neurednosti. Zato, zaboravite postere po zidovima i pobacanu robu, uredite svoj prostor tako da bude ugodan za život i da se u svakom trenutku zna gdje što stoji.

Tetoviranje. Prije nego skočite na ovo, moramo razjasniti da nemamo ništa protiv tetoviranja i tetovaža. Međutim, činjenica je da većina muškaraca tetoviranje obavlja u svojim 30-tim godinama, i da je malo onih koji prvu tetovažu naprave u svojim 30-tim. također, puno je onih ozbiljnih muškaraca koji su se tetovirali u svojim 20-tim, da bi ulaskom u 30-te zažalili svoju odluku iz lude mladosti. Ukoliko se niste tetovirali do svoje 30-te i nemojte. Osim ako tetovaža baš ima neko posebno značenje za vas.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments