Stiže i Samsung Galaxy Glass

0

Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear

 

„Prema Korejskom uredu za intelektualno vlasništvo, Samsung je u Koreji već registrirao patent. Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear“

 

Velike tehnološke kompanije ubrzano rade na proizvodima koji bi konkurirali Google Glassu. Samsung radi na svojim pametnim naočalama privremenog naziva Galaxy Glass, koje bi najranije mogle biti predstavljene na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu u rujnu, piše Korea Times pozivajući se na neimenovane dužnosnike.

Prema Korejskom uredu za intelektualno vlasništvo, Samsung je u Koreji već registrirao patent. Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear. Uređaj bi se spojio sa smartphoneom kako bi na potpuno ili djelomično prozirnim staklima projicirao upozorenja, omogućio korisnicima da se obavljaju pozive i slušaju glazbu. Samsung Electronics navodno surađuje sa Samsung Displayem na proizvodnji zaslona za naočale.

„Nove pametne naočale koje će predstaviti Samsung novi su koncept nosivog uređaja koji može voditi prema uzbudljivoj kulturi komunikacije. Pametne naočale predstavljat će naš cilj da predvodimo novo tržište s dokazanom sposobnošću“ rekao je neimenovani dužnosnik.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

7 nogometnih teorija zavjere

Od čudnog izbora Katara za domaćina Svjetskog prvenstva u nogometu, do misterioznog trovanja Tottenhamovih nogometaša   „Ali, Tottenham je izgubio jer se ni više ni ...