Solandge – savršena jahta za užitak

0

Svi mi koji nemamo toliko novaca možemo barem zamišljati kako uživamo na ovoj savršenoj jahti

 

Jedna od najpoznatijih jahti na trenutnom tržištu je Solandge, a sve zahvaljujući genijalnosti i sposobnosti projektantskog tima Lurssen brodogradilišta predvođenog Richardom Masterom. Iako 85 metarska jahta djeluje impresivno i kada je gledate izvana, njezina ljepota ostavlja bez daha jednom kada se u nju i uđe.

Odmah na ulazu dočekuje vas zlatna Tree of Life skulptura, s više od 1.200 svjetlosnih elemenata, koja simulira laganu tropsku kišu. Ništa manje nisu impresivne ni ostale prostorije, a posebno prostor namijenjen vlasniku koji uključuje vlasnički apartman, privatni ured i dvije kupanice. Pogled iz vlasničkog apartmana je spektakularan, a iz njega se izlazi na privatni otvoreni prostor koji uključuje i jacuzzi.

Na jahti se nalaze još i teretana, spa, kino dvorana, pet apartmana za goste (od čega je jedan VIP apartman), prostrani glavni salon, bar te 15 kabina za posadu. Posebna zanimljivost je glavna paluba koja preko dana služi kao paluba za sunčanje a navečer se pretvara u fantastičan prostor za zabavu. Na njoj se nalazi i specijalna ugrađena DJ konzola, kao i veliki zaslon za puštanje glazbenih spotova ili igranje igrica.

Solandge pokreću 2 CAT motora od 2.000kW, koji joj daju maksimalnu brzinu od 17 čvorova i raspon od 6.000 nautičkih milja. Funkcionira vrlo tiho, zbog ugrađenih stabilizatora koji smanjuju vibracije, pokrete uvjetovane valovima i zvukove motora.

 

{gallery}Solange{/gallery}

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako da prvi seks bude ugodan?

Da bi prvi seksualni odnos bio poseban trebate biti spremni na neke stvari   „Ako mislite da znate što vas čeka jer ste pogledali tone ...