Situacije u kojima žene požele seks

0

Naše čitateljice su nam pomogle da otkrijemo 10 situacija u kojima će uvijek poželjeti seks!

 

‘S druge strane veza na daljinu itekako može pridonjeti kvaliteti seksa, jer kada se opet vidite sa svojom ljubavi, seks ne može biti nikako drukčiji nego fantastičan!’

 

MUŠKARAC NA DJELU

Sve žene vole sposobne muškarce, i sve će priznati da ih to pali. Stoga, ako u njezinom prisustvu kuhate, popravljate začepljenu cijev od vode, bušite zid da bi mogla objesiti sliku, ili joj jednostavno mjenjate žarulju, možete očekivati da će vas pošteno nagraditi!

 

APSTINENCIJA

Duže vrijeme bez seksa ne pada teško samo nama muškarcima, već i ženama. Ukoliko je duže vrijeme bez seksualnog partnera, ili ste napravili glupu odluku i za korizme se odrekli seksa, budite spremni na žestoku akciju. Ili kako nam je jedna naša FB prijateljica napisala – „Odmah se divlje poseksaš!“

 

VEZA NA DALJINU

Veze na daljinu su pravi ispit za vezu, a jedna od najvećih prerpeka je i seks, odnosno nedostatak istog. Međutim, s druge strane to itekako može pridonjeti kvaliteti seksa, jer kada se opet vidite sa svojom ljubavi, seks ne može biti nikako drukčiji nego fantastičan! A ona će biti više nego spremna!

 

SEKSI FILMOVI

Većina djevojaka nije baš oduševljena porno filmovima, međutim erotski filmovi ili romantični filmovi koji igraju na njezine emocije je itekako mogu baciti u raspoloženje. Pogledajte s njom npr. Devet i pol tjedana pa ćete vidjeti rezultate!

 

ROMANTIČNA VEČERA

Da, većina djevojaka voli romantiku, i mašta o princu na bijelom konju. Stoga, koliko god vam romantika bila za papke, isplati se biti romantičan, jer s romantičnom gestom, bilo crvenom ružom ili večerom pod svijećama, pogodit ćete doslovno u sridu.

 

LUDI PARTIJI

Plesanje cijelu noć, uz poticaj alkohola srušit će sve njezine obrambene mehanizme. Ali pažnja, to što je djevojka mortus pijana i što se neće buniti ako je odnesete u krevet, ne znači da je trebate iskoristiti. Budite gentleman!

 

OVULACIJA

Vrlo jednostavno i znanstveno dokazano – žene su u sredini menstrualnog ciklusa, dakle tamo negdje 14. dan, napaljenije nego inače. Neke su čak rekle da su tad spremne na sve. Druga je priča znati kada je taj 14. dan…

 

NA KRAJU STRESNOG DANA

Ukoliko dođu s posla umorne to ne znači da ne žele seks, to samo znači da ne žele gnjavažu. Ali, ako pristupite lagano, počnete s laganom i ugodnom masažom, brzo će poželjeti malo slatkog umora. Ipak se klin klinom izbija.

 

VJENČANJA

Nema žene koja ne voli vjenčanja, što će uvijek biti veliki misterij svim muškarcima. Ali sve dok znamo koliko su žene vesele na vjenjčanjima, koliko im emocije rade, i najvažnije – koliko su spremne za akciju, objašnjenje misterija nas previše i ne zanima!

 

POMIRBA

Svađe su sastavni dio svake veze, ali hoće li nakon svađe doći do prekida ili ne ovisi o jačini vaše veze. Ukoliko dođe, možete se odmah baciti u akciju jer žene su izuzetno emotivna bića, pa će ih (nakon što su ih prošle sve moguće emocije) nakon pomirbe pucati ljubav i napaljenost! Žene su nam uostalom i napisale – nakon svađe seks je daleko najbolji!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

IWC Aquatimer u čast Jacquesa Cousteau

Izuzetno atraktivan IWC-ov ronilački sat u čast najvećeg istraživača morskih površina   Na temelju modela Aquatimer Chronograph IWC je izbacio potpuno obnovljenu Aquatimer kolekciju, ovaj ...