Sex maraton – kako ga izdržati

0

Htjeli bi sa partnericom u krevetu provesti par sati ali akcija završi prerano? Za svaki problem postoji rješenje…

 

„Držati se blizu vrhunca je riskantna taktika, jer je dovoljno jedva preći granicu bez povratka i sve pada u vodu, ali će vmo omogućiti da ne izgubite erekciju kao ni želju“

 

Prilika za sex maraton se ne pruža često ali kad se pruži bilo bi šteta da ne uspijete održati ritam s partnericom. Na našu žalost, muškarci ne mogu imati višestruke orgazme pa je održavanje ritma s raspoloženom partnericom malo teži zadatak, ali ne i ne izvediv.

Sex maraton obično traje par sati, ponekad i cijelu noć, ovisno koliko je akcije željna vaša partnerica. Bez obzira koliko bili u formi, pogotovo ako ste mladi, dobra je ideja da ste prije akcije pojeli energetski bogatu hranu (ali morate paziti da se ne prejedete) kao i da blizu imate dovoljno tekućine pošto će znojenjem vaše tijelo početi dehidrirati.

Donosimo vam i par savjeta koji će vam se možda činiti bezazlenim ali bi se iznenadili koliko mogu biti učinkoviti.

 

SUZDRŽITE SE OD ORGAZMA

Da, ovo je stvarno savjet koji bi svakome pao na pamet, ali na žalost muškaraca to je ujedno stvar koju je lakše reći nego ostvariti. Prvo, da skinete pritisak sa sebe znajte da orgazam ne znači i kraj. Nekome će nakon toga trebati više, nekome manje, vremena da se oporavi i da ponovo bude spreman za akciju.

Međutim, uz malo taktike i vi možete naučiti odgađati orgazam, pri čemu ne mislimo na pritiskanje određenih točki. Prvo, naučite koja vam poza omogućuje manju stimulaciju. Svatko je različit, pa će neka poza koja vama odgovara nekom drugome neće odgovarati, i obrnuto. Mjenjajte pozu kada osjetite da se približavate vrhuncu, tih par sekundi uvelike može pomoći. Držati se blizu vrhunca je riskantna taktika, jer je dovoljno jedva preći granicu bez povratka i sve pada u vodu, ali će vmo omogućiti da ne izgubite erekciju kao ni želju.

 

ZADOVOLJAVAJTE JE KAKO BI SE ODMORILI

Oralno zadovoljavanje djevojke je obavezno u predigri ali to ne znači da je rezervirano samo za predigru. Prilikom mjenjanja pozicija spustite se malo jezikom, ili u slučaju da ste došli blizu vrhunca, pa čak i doživjeli orgazam, te vam treba malo odmora. Zapamtite da su žene stvorenja kojima nije dovoljna samo „mehanika“ već im treba i dodir. Maženje, istraživanje njenog tijela… sve to pomaže da je držite u igri dok se vi odmarate.

 

NE PIJTE PREVIŠE

Dok je dobro piti tekućinu kako bi nadoknadili onu koju ćete izgubiti znojenjem, ispijanje alkohola prije ili za vrijeme sexa nikako nije dobra ideja. Već nakon par pića kod muškaraca se smanjuje sposobnost ostvarenja erekcije što za sobom povlači i nemogućnost orgazma. Više vremena potrebno za orgazam se za sex maraton možda čini dobrom idejom, ali s obzirom da to oslabljuje vašu erekciju djevojci i nećete ostvariti neku zabavu. Veće količine alkohola vam i smanjuju mogućnost prosudbe što može dovesti do sexa bez zaštite, niste djeca da vam trebamo objašnjavati do čega to u konačnici može dovesti.

 

BUDITE KREATIVNI

Sex maraton ne uključuje samo sex i oralno zadovoljavanje. Da bi kvalitetno popunili vrijeme poigrajte se seksualnim igračkama, u krevet donesite i lisice, marame i poveze za oči. Hrana također može jako puno začiniti igre, pogotovo sladoled, šlag ili čokolada. Budite kreativni i vaš će trud biti nagrađen. Ne morate sljediti upute koje pročitate na internetu (uključujući ovaj članak) ili čujete od drugih, smislite sami nove igrice.

 

NEKA VAM LUBRIKANT BUDE PRI RUCI

Sex igrice na duže vrijeme troš sve resurse u vašem tijelu. Kao što smo već spomenuli, voda uvijek mora biti uz vas kako bi riješili problem dehidracije ali dugotrajan sex će vam donjeti još jedan problem – suhoću. Djevojka može biti željna i spremna nakon nekog vremena a da više nije vlažna, stoga će vam lubrikant biti od velike pomoć. Po sex shopovima možete naći veliki izbor, izberite onaj koji vam odgovara mirisom a pazite i da ne izaberete neki previše masan.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

10 najboljih boksačkih revanša

Pacquiao i Bradley su nam priredili izvrsnu borbu, ali ovih 10 okrašaja ipak ostaju najbolji revanši u povijesti boksa   „Završna borba će ostati zapamćena ...