Sex ispovijedi 14: Mrs. Robinson

0

Zgodni momak nije interesirao njenu kćer pa ga je odlučila uzeti sebi!

 

Kaže se da su zrelije gospođe posebno aktivne u sexu. Ako je to uvaženo mišljenje, tada sam ja najbolji primjer. Sa mojih malo više od 40 godina moram reći da nikada nisam više uživala u sexu kao sada, a ni da sam češće „bila intimna“. Pa čak ni u sretnim danima, kada sam bila udata.

A udala sam se rano, gotovo pa odmah nakon srednje škole. Naravno, najveći je razlog bio taj što sam zatrudnila. Ali, ne mogu reći da mi je bilo žao. Uvijek sam volila djecu i jedva sam dočekala da imam svoje. Na kraju imam dvoje djece. Brak? Pa bilo je dobro, ne mogu reći da nam je brak bio fantastičan ali se isto tako ne mogu potužiti niti da je bilo baš loše. Ipak, ima istine u onome kada se kaže da u brak ne treba srljati. Naš najveći problem je što sam u brak i majčinske vode uletila odmah iza srednje škole. Moj muž je isto bio mlad, samo dvije godine stariji od mene. Bili smo djeca koja su odjednom bili roditelji. Sve je to u početku u redu, sve je lijepo, nešto novo. Ali nakon nekog vremena dođe ti da želiš izlaziti, a ne možeš jer imaš malo dijete kod kuće. Valjda je to prirodni put koji svi moramo proći. Društvo i škola, izlasci i kada se izludiš, tada brak i djeca. A ni ja, a ni moj muž, nismo prošli ovaj dio sa izlascima. Dobro, jesmo mali dio ali ne i sve. Nije da se u naše vrijeme izlazilo kao danas i izlasci su bili potpuno drukčiji ali opet izlazilo se, kino, šetnja i slično. Sve to je nama bilo zabranjeno i srce počne vući tome.

Situaciju mi je otežavalo i to što je moj muž bio pomorac tako da je na kraju sve spadalo na mene. Ako ste pomislili da me to dovelo do nevjere, pogriješili ste. Uvijek sam bila odana i vjerna iako sam imala prilike za prevaru. Moram biti iskrena i reći da sam par puta gotovo popustila ali ipak nisam. Sex mi je strašno falio a muža nije bilo po godinu dana, ali nisam se htjela predati tako lako. Na žalost, mislim da se moj muž naših pravila nije pridržavao. Iako mi nije ništa rekao a ja nisam pitala, prilično sam sigurna da je u lukama bilo „izleta“ prijateljicama noći.

 

NOVE GRANICE

Prolazilo je vrijeme, djeca su rasla a stvari su kod nas uglavnom bile iste. Sve dok mi jednog dana, za vrijeme dok mi je muž bio kod kuće, jedna vijest nije promijenila život. Muž mi je poginuo u sudaru. Bio je to šok, grozna vijest koja me i dan-danas naježi svaki put kada je se sjetim. U jednom trenuku postala sam udovica. Imala sam posao i sada je cijeli moj život i budućnost moje djece ovisila o tome.

Rane su sa vremenom počele zacjeljivati a ja sam počela osjećati potrebu za malo nježnosti. Falilo mi je sve više i više, ne znam je li tako kod drugih žena ali meni je samoća postala neizdržljiva. Da, samozadovoljavala sam se, ali to nije bilo to. Trebala mi je prava stvar.

U to vrijeme, kako sam bila sama u kući, djeca su mi već bila u Zagrebu na fakultetu, nisam imala muškoga u kući da popravi sitne stvari. Kada bi trebalo promijeniti bocu plina ili što slično, zvala bih susjedinog sina. Momak koji je tek napunio 18 godina je bio stvarno divan, lijep, zgodan i predivno odgojen. Momak kojeg bi svaka žena poželjela za zeta. Poželjela sam ga ja ali moja kćer, iako nešto starija od njega, nije pokazivala neki interes. Zato je sa vremenom meni zapao za oko. Više ga nisam željela za zeta – željela sam ga za sebe!

 

UČITELJICA KAKVU SVI HOĆE

Sa vremenom sam mu počela pokazivati sve više pažnje, pokušavajući mu dati do znanja da ga želim. Znala sam da mu se sviđam. Iako u godinama, dobro sam izgledala, naslijedila sam takve gene i uvijek sam izgledala dosta mlađe. A mlađi muškarci vole zrelije žene, zar ne?

Kako je vrijeme prolazilo, postajala sam nestrpljivija i odlučila sam da više ne mogu čekati. Odlučila sam preuzeti stvar u svoje ruke. Zazvala sam ga da mi pomogne promijeniti plin, rekla mu da se moram otuširati te da me pričeka kada završi jer mu imam nešto dati. Bila sam cijela nervozna i strahovito uzbuđena. Moglo je sve ispasti nezgodno i pogrešno, propala bih u zemlju ako se to dogodi. A moglo je sve proći i kako sam zamislila.

Izašla sam ispod tuša, sva još mokra, omotana samo ručnikom. Oči su mu gotovo iskočile kada me vidio. Za sada je sve išlo dobro, došlo je do zadnje stvari. Samo sam spustila ručnik koji je pao na pod i hrapavim glasom od uzbuđenja mu rekla da ga želim. On je doslovno razjapio usta, jezik samo što mu nije pao do poda. Ne trebam ni istaknuti da od uzbuđenja nije mogao reći ni riječi. Uzela sam ga za ruku i odvela u sobu. Nisam se ni trudila sa predigrom, bila sam toliko napaljena, baš kao i on. Nije dugo trajalo, nisam ni očekivala da će trajati, ali je bilo fenomenalno. Nakon toliko vremena i pet sekundi bi mi značilo i ne znam je li to bilo zbog duge pauze ali bio mi je to najbolji sex u životu.

Po završetku samo smo ležali, ni on ni ja nismo znali što reći. Sve dok on nije rekao da mu je to bilo prvi put u životu. I to su bile možda najljepše riječi koje sam čula u životu. Bila sam prva nekome…

Nisam tu htjela stati pa smo se dogovorili da mi dolazi svaki dan, naravno da ga nije trebalo puno nagovarati. Dolazio bi svako večer prije nego je izlazio sa društvom vani. Već smo od drugog puta više pažnje posvećivali detaljima. Učila sam ga kako zadovoljiti ženu, kako ne žuriti i posvetiti pažnju predigri, kako ženu izluditi. Moj susjed je bio izvrstan učenik koji je brzo svladao gradivo. I mogu reći da sam ponosna što sam stvorila savršenog ljubavnika! Blago curi koja ga bude imala. A za sada ga imam ja. Svjesna sam da dolazi dan kada će mi reći „zbogom“ i poći drugoj ali do tada želim uživati u svakom trenutku sa njim. Sex ne može biti loš ali kada može biti vrhunski, zašto to ne iskoristiti?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Gadgeti koji su obilježili 2012.

Tijekom ove godine predstavljeno je na tisuće uređaja i gadgeta koji su, s više ili manje uspjeha, osvajali srca i praznili novčanike diljem svijeta   ...