Sex ispovijedi 12: Sex na neobičnim mjestima

0

Mladi avanturistički par kojemu je običan sex jednostavno – preobičan!

 

„Iako sam mlada, mislim da sam brzo skupila dovoljno „znanja“ da se mogu nazvati vrhunskom djevojkom u krevetu koja zna kako zadovoljiti muškarca!“

 

Dok ruke i jezik mog momka klize mojim tijelom, jedva se suzdržavam da ne vrisnem od zadovoljstva. Užitak je ogroman i sve teže suzdržavam vrisak koji mi nestrpljivo želi pobjeći. Ne smijem vrisnuti, razmišljam dok mi partnerov jezik znalački ispitiva svaku poru mog tijela. Ne smijem vrisnuti jer u tami noći na dvadesetak metara od nas sjedi mladi par i priča. Oni nas ne vide ali mi njih vidimo i njihovo prisutstvo nas dodatno napaljuje. Osjećaj opasnosti je jak ali samo pridonosi našem užitku. Hoće li nas primijetiti? Hoću li se uspjeti suzdržati da ne pustim vrisak i da nas otkrijem?

 

BOGATA SEKSUALNA PROŠLOST

U ranim sam dvadesetim godinama, mogu slobodno reći da sam zgodna i da se muškarci, a i žene, okreću za mnom. Nije to umišljenost već sam svjesna svog izgleda. Znam da će ispasti ful umišljeno kada kažem sljedeće, ali uvijek sam mogla imati muškarca kojega sam god željela. Seksualno sam uvijek bila aktivna i ne smatram se fuficom. Jedostavno uživam u svemu što mi život pruža, jer na kraju, jednom se živi, zar ne?

Sve navedeno ne znači da sam skakala iz kreveta u krevet, dapače, nisam čak ni jednom bila sa tipom samo na jednu noć! Je li vas ovo iznenadilo? Moje seksualne avanture su se uvijek odnosile samo na moje momke, tipove sa kojima sam bila. Nije me lako uvući u krevet ali kada me se uvuče, rekla bih, teško me je izbaciti!

Iako sam mlada, mislim da sam brzo skupila dovoljno „znanja“ da se mogu nazvati vrhunskom djevojkom u krevetu koja zna kako zadovoljiti muškarca! Malo je toga što nisam probala, točnije, probala sam baš sve što sam htjela. Neke stvari me jednostavno ne privlače i jednostavno ih nisam htjela dodati svom CV-u. Ne znam hoće li to biti u budućnosti, hoću li promijeniti mišljenje o nekim stvarima ali nije me briga, živim život dan po dan.

Iako sam imala bogato seksualno iskustvo, a probala sam sve vrste sexa, oralno, analno, sa drugom curom, sa drugim parom, sa dva muškarca, čak i dominacije, ipak jedna stvar me je jako kopkala – sex na neuobičajenim mjestima. Začuđujuće je koliko je malo muškaraca spremno na takvu avanturu u kojoj se uvijek riskira da budeš uhvaćen. Svima je u igri jedino stan i sigurni krevet. Eventualno ostale prostorije po stanu. Ali priroda i javna mjesta? Nema šanse.

 

STIGAO JE PRAVI

Moj idealni partner stigao je, recimo slučajno. Čak mogu reći da nikada ne bi od njega očekivala da je tako seksualno slobodan. Prohodala sam s njim jer mi je bio jako drag. Iz prve se činio sramežljivim a to mnoge žene ustvari pali. Stalno sam zamišljala kako sam ja učiteljica a on moj učenik.

Moj momak je stvarno bio divan prema meni, pazio me kao nitko prije i moram priznati, zaljubila sam se u rekordnom roku. Zaljubila sam se kao nikada do tada. I to čak i prije nego smo prvi put spavali! Joj, znam da sada ovo zvuči „kurvanjski“, ali tako je.

Iako mi je momak izgledao sramežljiv i bio ful pažljiv, od početka je postojala neka seksualna napetost između nas. Htjela sam ga baš kao i on mene ali jednostavno nisam htjela srljati jer mi je srce počinjalo luditi za njim i htjela sam prvo ispitati tu ljubavnu stranu.

Hodali smo vjerojatno tri mjeseca bez da mi je palo na pamet da ga odvučem u krevet, što je za mene stvarno veliki napredak. On jest par puta pokušao, onako sramežljivo, ali nisam htjela popustiti, istovremeno mu dajući do znanja da bude strpljiv i da će mu se isplatiti.

Dogodilo se neočekivano. Jedne večeri išli smo u kino a auto smo parkirali na Gradcu. Bio je neki triler koji je imao i određene doze erotike koja me „probudila“. U povratku do automobila počeli smo za zagrljajima i poljupcima. Atmosfera filma učinila je svoje i kod mene i kod njega i poljupci su postajali sve strastveniji a ruke su nam počele istraživati tijela. Povratka nije bilo. Stan za samo nas dvoje nismo imali pa smo morali hitno poduzeti nešto. Pobjegli smo u tamu i prije nego što sam shvatila, bio je u meni. Sex je bio kratak ali nikada prije nisam tako ludo svršavala. Sama činjenica da sam konačno sa nekim u prirodi, na mjestu gdje nas netko može otkriti, da sam sa mojim momkom po prvi put, bila je previše za mene.

 

PUT BEZ POVRATKA

Bio je to put bez povratka. Nakon toga više ništa nije bilo isto. Znate i sami kako je na početku veze, seksaš se sa nekim po cijele dane. Kako nismo imali prostor u kojem bi mogli biti mirni, bili smo osuđeni na automobil i na mjesta na otvorenom. Moj me momak oduševio kada je rekao da se i njemu sviđa na otvorenom i da ga dodatno potpaljuje faktor opasnosti.

Jesam li rekla kako sam se ludo zaljubila u njega? Nakon te izjave zavoljela sam ga još i više. Seksali smo se ko zečevi i nikako ga se nisam mogla zasititi. Nisam ni htjela!

Odlasci automobilom na jebodrome bili su nešto uobičajeno ali najviše sam voljela kada bi pošli u prirodu i to po mogućnosti negdje blizu puteva gdje uvijek postoji mogućnost da netko naiđe. Naravno, to je moguće samo u toplije dane ali onako na brzaka moguće je kada god, glavno da ne pada kiša. A sex na brzaka ima i svoje velike prednosti i čari.

Ljeto nam je donijelo nešto što posebno volimo – noćni sex na plaži! Pijesak ispod mene, zvuci valova dok se razbijaju… Bolje da o tome ne razmišljam. Još pogotovo kada smo goli u plićaku, on u meni…

Nemojte misliti da smo ograničeni samo na toplije dane. Kada nismo u mogućnosti poći u prirodu, uvijek postoje javna mjesta. Recimo, zadnji put kada smo bili u Neumu poseksali smo se u svlačionici. Kako je samo napaljujuće kad ljudi prolaze blizu tebe, dijeli vas samo zastor a oni nemaju pojma što se događa unutra. Moram paziti da ne vrisnem jer u sekundi nečija ruka može povući zastor. Koji bi to prizor bio!

U međuvremenu probali smo dosta toga ali ostaje još stvari koje želim probati. Recimo, želja nam je uraditi to u kino-dvorani. Planiramo kako ćemo izabrati neki slabo posjećen film i onda to učiniti na podu u zadnjem redu dok nitko ne gleda. Naravno, ruke su nam u kinu već bile nemirne, ali nije to to!

Želja nam je poseksati se i u liftu. Znamo da je to otrcano ali po nama je to jedno od najopasnijih mjesta. Najlakše je biti uhvaćen ali baš je to ono što nas posebno pali. Stoga se nemojte čuditi ako kada uhvatite mladi napaljeni par kako se divlje seksa u liftu čija su se vrata otvorila pred vama. Ako vam se to dogodi, molim vas da budete toliko obazrivi da zazovete drugi lift a nas prepustite užitku!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Mercedes Gran Turismo 6 Concept

Premda je riječ o virtualnom modelu za igrice ovakav bismo auto rado vidjeli i na cesti   Na auto sajmu u Los Angelesu Mercedes je ...