Seks pravilo za sve parove

0

Platinasto pravilo kojeg bi se trebali držati parovi glasi: učinite partnerici ono što bi ona htjela da joj činite

 

„Ne možete znati što se nekome ‘vrzma’ po glavi ili što osjeća ako ne pitate i ako ne dobijete iskren odgovor“

 

Lako je zaključiti da ljudi nisu isti i svatko ima neke svoje preferencije te ne voli iste stvari kao vi. Zato se zapitajte dajete li partneru ono što vi želite ili ono što on želi? Kad se dobro upoznaju, partneri su često skloni vjerovati da znaju što partner misli i osjeća, no to obično nije tako. Ne možete znati što se nekome ‘vrzma’ po glavi ili što osjeća ako ne pitate i ako ne dobijete iskren odgovor.

Prirodno je spontano istraživati da saznate što uzbuđuje onog drugog, no većina parova nakon određenog vremena upadne u seksualnu kolotečinu. Zato se nemojte ograničavati jer vas nove stvari mogu obogatiti, donijeti nove vrijednosti i više užitka. Opustite se i prepustite, steknite povjerenje i slobodno istražujte drugu stranu i cijelo područje spolnosti…

Ovo su načini kako možete povećati zadovoljstvo kao par, piše Fleming:

 

1. Partnericu pitajte na kojih pet mjesta najviše voli da je dodirujete. Ne morate se usredotočiti samo na genitalno zadovoljavanje jer postoji mnogo drugih načina uzbuđenja. To može biti običan dodir kože o kožu, masaža, zajedničko tuširanje, držanje za ruku, milovanje… Zato, ako partnerica ne zna odgovor na vaše pitanje o mjestima užitka, otkrijte ih zajedno.

 

2. Napišite listu tri najuzbudljivije maštarije, a onda razmijenite liste i rangirajte fantazije kako mislite da ih vaša partnerica voli. Sljedeće što možete je isplanirati kako ćete ispuniti prvu maštariju na listi ili pak možete odmah prijeći na realizaciju. Fleming tu igru dijeljenja skrivenih maštarija objašnjava kao veliku erotsku praksu, ali i stjecanje povjerenja.

 

3. Vikend naizmjeničnih zadovoljstava. Vikend koji ste slobodni iskoristite da partnerica jedan dan otkriva vaše omiljene stvari u krevetu, a drugi dan vi njezine. Tko će biti prvi možete odrediti nakon kviza znanja o partneru, primjerice koja je partnerova omiljena hrana, pjesma, putovanje, prenosi Galtime.

 

 

Tekst preuzet s vecernji.hr.

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

FFZERO1 – futuristički trkaći atuomobil

Tržište električnih superautomobila sve je bogatije, a sada se uključila i tvrtka Faraday Future koja je predstavila svoj električni koncept FFZERO1. Ovaj futuristički trkaći automobil ...