Seks po cijelom stanu

0

Zašto se uvijek držati samo kreveta i spavaće sobe?

 

Iako je krevet, prema anketi koju smo pravili, najomiljenije mjesto Hrvatica za seks, ipak je uvijek dobro unijeti neku promjenu. Stoga vam danas predlažemo mali Tour de House, u kojem ćete u ljubavnom zanosu u etapama proći cijelu kuću!

Počinjete, naravno, sa spavaćom sobom. Akcija neka počne standardno, na krevetu, ali se na njemu nemojte dugo završavati već se brzo preselite na pod spavaće sobe. Akcija na podu može biti itekako uzbuđujuća samo nikako nemojte zaboraviti na udobnost, stoga pazite da niste direktno na podu kako ne bi zaradili oguljena koljena. S poda se podignite i nastavite stisnuti uz zid spavaće sobe, ponovo pazeći na ozljede (ali nedajte da vam to umanji strast).

Iz sobe selite u dnevni boravak. Idealno mjesto – kauč. Vrlo sličan krevetu, ali nudi neke nove poze. Obavezno iskoristite i sve prednosti sjedeće poze, a kauč će vam odlično doći i za doggy pozu, kao i njezine varijacije.

Ako ste mislili da smo zaboravili na stol – nismo, jer je iduća etapa Tour de Housea – kuhinja. Kuhinja omogućava brojne pozicije, na stolu, pultu pokraj hladnjaka, iznad sudopera i još poneki. Seks na stolu je posebno napaljiv, jer vam omogućuje savršene kutove penetracije, ali bi i ovdje, kao i na podu, trebali obratiti pozornost na udobnost jer partnerica neće uživati ukoliko je smeta trljanje od drveni stol.

I na kraju – eto vas pod tušem. Prilično seksi mjesto – topla voda, sapunica… Tuširanje u dvoje može biti vrlo ugodno, ali kod seksanja stojećki morate obratiti pozornost na klizavost – zbog sapunice. Ako je prostor uži, umjesto stojećeg položaja možete primijeniti onaj uz zid. Ova etapa je idealna za završetak jer ćete na kraju „utrke“ biti znojni pa ćete poželjeti malo osvježenja. Samo pazite da vas zajedničko tuširanje pnovo ne vrati tamo gdje ste i počeli – na start. Ali, ako se to dogodi – zašto ne biste etape proširili i izvan stana – na otvoreno?

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako depilirati intimno područje

Što napraviti kada vaša djevojka poželi da i vi budete „ćelavi“ na intimnom području   Žene zbog muškaraca prolaze različite tretmane, uključujući i brazilsku depilaciju ...