Savjeti za seks sa djevicom

1

Sex s djevojkom kojoj je to prvi put je dosta delikatniji nego „običan“ sex pa ga se ne smije olako shvaćati

 

Ova tema spada među popularnije muške fantazije, vjerojatno zbog toga što su djevice ovih dana prava rijetkost, ali vjerojatno i zato što muški ego često ne može podnjeti da je njegova djevojka prije njega bila s „puno“ muškaraca. Ako nekim slučajem naiđete na djevicu morate biti spremni na neke stvari.

Generalno, gubljenje nevinosti je za dejvojku veća stvar nego za muškarca jer je to za njih ne samo fizički nego i psihički doživljaj. Stoga, seks s djevicom ne treba olako shvaćati već treba biti posebno pažljiv, ali u psihički spreman.

 

PRIPREMA

Djevica do sada nije imala seks i zato računajte na to da je neiskusna i da ćete sve pripreme (i fizičke i psihološke) morati vi odradite. Poradite na tehnikama opuštanja, zavođenja i prihvaćanja ideje da ode u krevet s vama. Djevice često maštaju o tom prvom putu kao nečemu idealnom pa im mašta uključuje i svijeće, ružine latice, svilenu posteljinu… Ako je želite odvući u krevet pobrinite se da joj ostvarite njezine snove. Prvi put je ipak poseban, a činjenica da je vas odabrala za onoga koji će je joj biti prvi je jedan veliki kompliment.

 

STRAH

Na strah, suze, tugu, osećaj krivice, predomišljanje u posljednjem trenutku uvijek morate računati i zato je jako važno da ne reagirate agresivno, već da imate razumjevanja i da je smirite. Ako je stvarno preplašena i ne možete je smiriti nemojte inzistirati na sexu. U slučaju da niste spremni za ovakvu emotivnu krizu, bolje da ni ne pokušavate. S druge strane, ako imate strpljenja čekati – čekajte i vaše strpljenje će se isplatiti.

 

BUDITE VODIČ

Iako živimo u svijetu u kome se o svemu što nas zanima o seksu možemo informiratiputem interneta mnogo prije nego iskusimo prvo seksualno iskustvo, u praksi su stvari ipak drugačije. Budite svijesni da je ona neiskusna i da se vejrovatno neće pokazati kao dobra ljubavnica. Ako to nije ono što želite odustanite na vrijeme, ali ako ste spremni voditi igru i biti učitelj – samo naprijed!

 

VEZA

Ako je vas izabrala za prvog  vrlo je vjerojatno da ste u ozbiljnoj vezi ili da ona tu vezu doživljava ozbiljno. Budi spremni na to da će se ona emotivno vezati za vas, jer ipak ste vi taj prvi. Stoga, ako ne želite nakon seksa imati nikakve veze s njom, budite toliko fer prema njoj i ne upuštajte se u seksualni odnos s njom jer joj možete nanjeti veliku emotivnu štetu. Ipak, ako vaša veza jest ozbiljna – samo naprijed.

 

KRV

Ako djevojka nije sportašica i nezin himen nije probijen tada prvi seks može biti – krvav. To valjda već i znate ali treba napomenuti da se pripremite jer ne podnosi svatko krv jednako. Također, prvo seksualno iskustvo za nju može biti bolno, stoga nije na odmet još jednom ponoviti da budete pažljivi i puni razumjevanja.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

1 comment

Post a new comment

Kriminalne skupine s Kavkaza

Kavkaz je pravo leglo kriminala na području bivšeg Sovjetskog Saveza   Ruska mafija je već godinama broj jedan u svijetu, ali rijetki znaju da se ...