Savjeti za kombiniranje veste i jeansa

3

Proljeće je vrijeme kada teške zimske slojeve zamjenjujemo laganijim proljetnim, te počinjemo proces „skidanja“ koji će završiti u ljeto. Baš ovo prelazno vrijeme je idealno za kombinaciju veste i jeansa, kombinaciju koja ide savršeno zajedno. Iako je teško promašiti ovu kombinaciju, ipak postoje neka pravila kojih se trebate držati kako bi izgledali kao pravi muškarac sa stilom.

Veste bi trebale biti jednostavne bojom i dizajnom. Možda niste fan „dosadnih“ boja, ali ukoliko želite uspješno kombinirati vestu i jeans morat ćete birati veste u jednostavnim bojama. Sve nijanse sive, crna, plava, smeđa i bijela kava su boje koje vam trebaju i koje će se savršeno uklapati u image. Crvena i bijela boja, kao i raznobojni paterni u nekim slučajevima i mogu proći, ali tada ih morate kombinirati s bojom jeansa koja će podnijeti tako jače boje, stoga je bolje igrati na sigurno i birati neku od „dosadnih“ boja. Također, pazite da je kroj dizajn vaše veste klasičan.

Uski jeans, uska vesta – široki jeans, široka vesta. Jedna od osnovnih stvari koju trebate zapamtiti pri odijevanju u ovu kombinaciju jest ta da je proporcionalnost izuzetno važna. Ukoliko oblačite širu vestu, a ispod nje imate neku deblju košulju zadnje što želite jest obući uske jeans hlače pa će vam gornji dio ispasti i još više napuhan nego što stvarno jest. Kako ne želite ispasti kao lik iz crtanog filma, važno je da široko kombinirate sa širokim, a ako se odlučite na uske jeans hlače tada ih kombinirajte s vestom ispod koje ne nosite ništa.

Dodajte nešto interesantno. Jednostavna kombinacija hlača i veste će možda ostaviti previše jednostavna, pa netko će reći dosadan i uštogljen dojam. Stoga dodajte neke detalje koji će obogatiti vaš izgled. To može biti košulja kojoj ćete otkopčati nekoliko gornjih dugmadi. Ili košulja na koju ćete staviti kravatu. Možda ćete jednostavno prebaciti neki šal. Ne zaboravite da čuda mogu napraviti i neki modni detalji poput kvalitetnog sata ili remena.

Vodite računa o pravilnom slojevitom odijevanju. Ukoliko ne nosite samo vestu i jeans, trebali bi voditi računa da postoji i nešto što se zove pravilno slojevito odijevanje. Stoga vodite računa da najgornji slojevi moraju padati niže nego sloj ispod. Tako vaša jakna ili sako moraju biti duži od npr. veste, dok vesta mora biti duža od košulje ili majice kratkih rukava ispod nje. U slučaju majice ili košulje, pomoći će to da ih stavite u hlače. Također, vodite računa da su rukavi veste duži od rukava košulje.

Jeans ne mora biti plav. Ne samo da je najčešći, već je i plavi jeans idealan za kombiniranje s vestom. Ipak, nijansi plavih ima različitih, a o tim nijansama će ovisiti i možete li ga kombinirati s nekim jarkim bojama veste kao što je crvena. Također, jeansa ima i crnog, sivog, bijelog… Sve te boje možete kombinirati s vestom koju imate, naravno vodeći računa da se boje slažu, dobivši pri tome sasvim drugi izgled. Eksperimentirajte malo s bojama, i dodajte malo jeansa u bojama vašoj graderobi!

 

Nagradna igra:

Komentirajući ovaj tekst možete osvojiti i vikend boravak u Dubrovniku! Povodom našeg 10. rođendana pripremili smo nagradnu igru u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti vikend boravak u prelijepom Grand Hotelu Park u Dubrovniku.  Tijekom iduća dva tjedna komentirajte neki od naših tekstova na našoj web stranici, a svakim komentarom imate jedan ulaz u nagradnu igru. U petak, 11. ožujka, nasumičnim izborom netko od vas će moći početi planirati put za Dubrovnik.

Pri komentiranju vodite računa da napišete ispravan mail, kako bi vas mogli kontaktirati, te da komentar na tekst bude smislen. Jednostavne komentare, samo radi sudjelovanja a koji u biti nemaju veze s tekstom, nećemo uvažavati za ovu nagradnu igru. Također, moramo istaknuti da samo vaš prvi komentar na našoj stranici traži odobrenje administratora (kako bi spriječili spamove), a nakon toga možete komentirati bez ikakvih autorizacija.

Sretno!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

3 comments

  1. Nikolina 1 ožujka, 2016 at 19:39 Odgovori

    Lijepo je vidjeti dobro sređenog muškarca, ali bez pretjerivanja i bez puno boja. Ne volim vidjeti uski jeans na muškarcima, nije mi privlačno. Jeans mora biti mrvicu širi, a ne priljepljen uz nogu.

  2. Miroslav 3 ožujka, 2016 at 22:48 Odgovori

    Obožavam jeans, ali ne volim uske traperice. Imam ih u više boja i volim ih kombinirati s vestama u više tonova “prugica”, ali uvijek u tonu s trapericama.

Post a new comment

Najveći hrvatski seks skandali

Donosimo vam pet najvećih seks skandala u novijoj hrvatskoj povijesti   SEVERININ KUĆNI VIDEO Da Severina ima neke skrivene talente pokazala nam je i 11-minutnim ...