Sako možete nositi i u ovim kombinacijama

0

Ukoliko niste od onih koji vole nositi odijela svakodnevno, a želite izgledati poslovno i otmjeno, tada je kvalitetan sako pravi izbor za vas. Najveća prednost ovog odjevnog predmeta jest što se može kombinirati s jako puno drugih stvari. Danas vam donosimo nekoliko ideja sa čim kombinirati sako a da izgledate otmjeno i ležerno.

Tamni jeans, bijela majica kratkih rukava i tenisice. Jedan od najpopularnijih ležernih načina za nošenje sakoa jest u kombinaciji s jeansom. Vodite računa samo da vaše jeans hlače budu kvalitetne i nikako poderane. U ovom slučaju se odlučite za sako u nekoj neutralnoj boji u kojoj će se savršeno ukopiti i s jeansom i s tenisicama.

Dukserica, majica, hlače i čizme. Možda će vam ova kombinacija, ponajviše zbog dukserice i čizama, izgledati čudno, ali kada je isprobate vidjet ćete koliko dobro izgleda! Tamna dukserica, svijetlo plava ili bijela majica, svjetlije hlače i smeđe cipele u kombinaciji sa sakoom izgledaju odlično!

Pamučna košulja, džemper, svijetle hlače i tenisice. Urbano, opušteno, a opet istodobno izuzetno elegantno i moderno – kombinacija koju morate isprobati! Tekstil i prirodni materijali su ono u čemu ćete se osjećati udobno, a to je baš ono čemu teži svaki muškarac sa stilom.

Dolčevita, hlače i kvalitetne cipele. Bilo da idete na poslovni sastanak ili na neko primanje ovo je odjevna kombinacija u kojoj ćete ostaviti dojam profinjenog muškarca sa stilom. Vodite samo računa da je dolčevita od kvalitetnog materijala, a isto vrijedi i za hlače i cipele.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako se snimiti u ‘akciji’?

Željeli bi to napraviti ali se brinete da ne završite kao zvijezda na internetu? Prevladajte strahove i uživajte   Vjerojatno nema para koji o tome ...