Tamara Ecclestone

0

Bogata nasljednica Berniea Ecclestonea uvijek je privlačila pažnju izgledom, ali i svojim nasljedstvom

 

7.7

Datum rođenja: 28. lipanj 1984., Mjesto rođenja: Milano, Italija, Website: tamaraecclestone.com

 

Neki ljudi su jednostavno rođeni pod sretnom zvijezdom – ako ćemo tako nazvati činjenicu da su rođeni u bogatoj obitelji, da ih čeka veliko obiteljsko nasljeđe, te da nikad u životu nisu morali (niti će morati) ozbiljno raditi. Jedna od te bogate zlatne mladeži je i Tamara Ecclestone, kćer bossa Formule 1 Berniea Ecclestonea i naše Hrvatice, bivše manekenke, Slavice Radić. Ono što je odmah vidljivo je da je Tamara, baš kao i njezina sestra Petra, izgled nasljedila od majke, a za sada i ne pokazuje da je poduzetničke spsobnosti nasljedila od oca.

Tamara je doduše pokušala školovati se i studirati ekonomiju u Londonu, ali studij nikada nije završila jer se okrenula poziranju za magazine i kampanje i – trošenju novaca kojeg joj nikada nije nedostajalo. Među donekle ozbiljnije poslove joj se mogu ubrojati kraći voditeljski poslovi na nekim televizijskim stanicama, kao i vođenje butika, ali jedno i drugo je bilo kraćeg roka trajanja.

Naravno, Tamara je radi izgleda, ali definitivno i zbog bogatstva, uvijek bila poželjna među muškarcima. Ipak, njezin izbor muškaraca je uvijek bio čudan. Iako, kad pogledamo situacije u stvarnom životu i nije toliko čudan – pa smo je često mogli viđati u društvu ili muškaraca koji izgledaju kao kamatari (bivši zaručnik ju je doslovno ucjenjivali) ili starijih poslovnih muškaraca. Tamara je na kraju ipak našla muškarca svog života u nekome sebi godinama bližem – Jayu Ruthlandu (s kojim se zaručila nakon samo mjesec dana veze!?), s kojim od travnja 2014. godine ima i kćerku.

 

BIOGRAFIJA

Kćer Berniea i Slavice Ecclestone je rođena u Milanu, nakon čega je preselila u London gdje je pohađala Francis Holland školu. Sa željom da diplomira ekonomiju upisala je University college u Londonu, ali ga je brzo pronašla nezanimljivim te se ispisala i zaposlila kod svog oca u svijetu Fomrule 1. Istovremeno se okušala i u modellingu pa je odradila neke kampanje među kojima i onu za Armanija.

Nakon poziranja za mnoge magazine, britanska TV stanica Channel 4 ju je zaposlila kao prezentericu za Red Bull Air Race World Championship, a to iskustvo joj je dalo priliku da radi i na Sky Italiji kao prezenterica utrke Formule 1. Kako joj se pojavljivanje na televizijama svijdelo, 2011. godine je odlučila pokrenuti svoj reality show Tamara Ecclestone: Billion $$$ Girl. Međutim, sva pažnja koju je počela dobijati donjela joj je i neke probleme, pa ju je tako bivši zaručnik Jonathan Ketterman pokušao ucjenjivati. Kettermnan je 2013. godine osuđen na zatvorsku kaznu.

Nakon glamuroznog slikavanja za Playboy, Tamara je upoznala Jaya Ruthlanda a par se nakon samo mjesec dana zaručio, a pet mjeseci nakon upoznavanja i vjenčao! U ožujku 2014. godine dobili su i kćerku Sophiu Ecclestone Ruthland.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

7 minuta za fitnes kod kuće

Dosta s opravdanjima, počnite vježbati uz ovaj set vježba za koji će vam trebati samo sedam minuta dnevno   Ukoliko ne želite ići u teretanu, ...