Lucy Pinder

0

Britanska starleta najpoznatija je po bujnim grudima koje ne skriva pred foto aparatima

 

8.2

Datum rođenja: 20. prosinac 1983., Mjesto rođenja: Winchester, Velika Britanija, Website: www.lucypinder.info

 

Iako su britanki časopisi poput Loadeda, ZOO-a, i nedavno ugašenog Nutsa, većini muškaraca širom svijeta nedostupni, gotovo si znaju za ljepotice sa njihovih naslovnica. Zahvaljujući internetu slava Sophie Howard, Kelly Brook, Mellise Clarke, Alice Goodwin ili Rosie Jones je dosegnula globalne razmjere, a sve zahvaljujući golišavim fotografijama i, moramo to priznati, ogromnim grudima. Ipak, vjerojatno najslavnija od starleta s Otoka je Lucy Pinder, djevojka koja je svojim izgledom ostvarenje snova većine muškaraca. Lijepa brineta je možda minijaturna (165 cm) ali se to nikako ne može reći za njene grudi (85H – 32G). A kada imate djevojku čiji obim grudi prelazi 100, pogotovo na visinu od samo 165 cm, pažnju muškaraca je bilo nemoguće izbjeći.

Umjesto da ih skriva i da živi sa kompleksima zbog velikih grudi, Pinder ih od svoje 20. godine redovno pokazuje na stranicama časopisa za muškarce, te je u 10 godina karijere stekla kultni status. Njezine slike s Michelle Marsh, prijateljicom s kojom je najviše puta zajedno i pozirala, su redovito podizale prodaju časopisa za više od 50%. Nema važnijeg časopisa u kojem se nije pojavila, a njezinu popularnost među muškarcima je iskoristio i Axe s nezaboravnom reklamnom kampanjom. Njezin izgled joj je doniiop reko 50 naslovnica Nutsa i preko 200 naslovnica Daily Stara. Ujedno je prilično aktivna i u humanitarnim akcijama, najviše akcijama za zaštitu životinja, i za britanske vojnike.

Unatoč ogromnoj medijskoj pažnji koju dobija, Pinder svoj privatni život drži debelo ispd radara, pogotovo muškarce iz njezinog života, tako uopće nije poznato s im je Pinder izlazila u posljednjih 10 godina. Ako je uopće izlazila…

 

BIOGRAFIJA 

Lucy Pinder je do svoje 19. godine vodila sasvim normalan život sve do trenutka kada ju je na plaži u Bournemothu, dok se sunčala s prijateljicom, ugledao fotograf slobodnjak Lee Earle. Fotograf ih je zamolio da ih fotografira te je slike poslao The Daily Staru i The Sunu. U The Daily Staru su bili oduševljeni te su htijeli još slika, ujedno pozvavši Pinder na potpisivanje ugovora.

The Daily Star ju je lansirao na scenu, ali od travnja 2007. godine Pinder nije htjela pozirati u toplesu. Nakon što je pristala skinuti gornji dio, Pinderova slava je odletila u samo nebo pa je počeo nevjerojatan niz slikavanja za sve magazine – Nuts, Loaded, Zoo, RALPH, Arena, FHM, Maxim, Front… Baš svi su je htjeli na svojim stranicama. Postala je Page 3 djevojka, a australski RALPH ju je proglasio „najboljim grudima na svijetu“. Ujedno je prvi put osvanula na FHM-ovoj listi najseksi djevojaka svijeta, te je od tada bila u svim izdanjima liste.

Pinder je postala zaštitino lice Nuts magazina pe je od 2008. godine vodila emisiju na njihovom TV kanalu, a godinu dana kasnije nastupila je i u brtianskom Celebrity Big Brotheru, gdje je prva napustila kuću.

Svoju slavu je ujedno iskoristila i za „plemenite“ ciljeve pa je tako npr. 2011. i 2014. godine pozirala za seksi kalendar čija je prodaja išla za britanske vojnike u Afganistanu i Iraku.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Silver Fast jahta za superbogataše

Ukoliko u vlasništvu nemate superluksuznu jahtu, nitko vas neće smatrati pravim milijarderom. A za sve one kojima je samo nebo granica, Burgess je predstavio fantastičnu ...