Jen Selter

0

Vlasnica guze koja osvaja muškarce diljem svijeta je do prije godinu bila potpuna anonimka

 

7.3

Datum rođenja: 8. kolovoz 1993., Mjesto rođenja: Roslyn, SAD, Website: instagram.com/Jensleter

 

Sve do nedavno najpoznatije svjetske guze bile su u vlasništvu Kim Kardashian i Coco, a tada se pojavila obična djevojka koja ih je doslovno pomela. Jen Selter, djevojka koja je postala sinonim za pojmove yogapants i guza, ponosna je vlasnica najbolje guze na svijetu! Tj. barem joj tako tepa većina muškaraca na svijetu, kao i njezinih dva milijuna followersa na Instagramu, milijun na Facebooku kao i pola milijuna sljedbenika na Twitter (na kojem se tek nedavno pojavila).

Od obične djevojke, koja se samo na Instagramu htjela prijateljima pohvaliti svojom guzom, Jen je rekordnom brzinom postala nova miljenica svih muškaraca širom svijeta, bilo da se nalaze u SAD-u, Kanadi i Australiji ili Nigeriji, Uzbekistanu ili Papui Novoj Gvineji, jer tko god da ima pristup internetu sigurno je naišao na njezine slike. Međutim, za Jen još važnije je to da je njezina popularnost zapela za oko i velikim korporacijama poput Nikea, koji se otimaju da im baš ona bude zaštitno lice. Danas, tako Jen može živjeti od svoje stražnjice.

Zakon ponude i potražnje je doveo do toga da ova 20-godišnjakinja svaki dan izbacuje cijeli niz selfieja, ali za razliku od drugih njezini selfieji ne uključuju duck face, već je naglasak na njezinom tijelu. Radim selfie svog tijela jer mi moje fanove i ne interesira kako izgleda moje lice, objasnila je uz smijeh mlada Amerikanka. Ironično je to da većina na slikama neće ni primjetiti njezino lice, iako je Jen prelijepa djevojka! I iako joj je tijelo u potpunosti prirodno, da bi došla do lijepog lica morala je napraviti operaciju nosa u dobi od 15 godina. Ja sam Židovka, a Židovi imaju velike noseve. I to mi je stvaralo velike probleme jer sam bila predmetom poruga, prisjeća se Jen.

Jesu li joj se operacija i nosa i trud oko tijela isplatili procijenite sami!

 

BIOGRAFIJA

Nakon što je završila srednju školu u Roslyn Heightsu u državi New York, Selter se upisala na kozmetičke tečajeve, a kako bi se uzdržavala zaposlila se u jednoj poliklinici estetske kirurgije, te u teretani u New Yorku. Upravo će joj se ovaj drugi posao pokazati punim pogotkom. Radeći u slobodno vrijeme na spravama Selter je izradila svoje tijelo onakvim kakvim je uvijek htjela. Kako se htjela pohvaliti svojim prijateljima, a prije svega onima koji su je radi nosa kroz srednju školu zezali, otvorila je Instagram profil i počela stavljati slike svog tijela. Njezine slike su vrlo brzo postale viralne, u njima su uživali muškarci a broj sljedbenika se počeo rapidno povećavati.

Kako su se njezine slike počele pojavljivati doslovno svugdje, a nakon što je skupila 300.000 followersa počela je dobivati sponzorske ponude od velikih korporacija poput Nikea, a usljedili su i ekskluzivni ugovori s Nikeom, vodom NY20 i proizvođačem suplemenata Game Plan Nutrition.

Kako mnoge djevojke i žene žele ići njezinim putem Selter danas izbacuje i motivacijske videe s vježbama, a njezin izgled ju je doveo i na mnoge liste najseksi žena na svijetu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Scarlett Johansson

Osvetnici stižu u kina, a ako niste ljubitelj superjunaka pogledajte ga zbog Scarlett u pripijenom crnom kostimu     Christopher Chaney je ime koje, vjerojatno, ...