Jaime Pressly

0

Nažalost, prezgodne glumice nikako nema na ekranu u dovoljnoj količini

 

7.8

Datum rođenja: 30. srpanj 1977., Mjesto rođenja: Kinston, SAD, Website: www.jaimepressly.com

 

Prvi dojam često zna biti pogrešan, pa smo tako preslatku plavoskosu glumicu iz serije Jack & Jill doživjeli kao krhku sramežljivu slatkicu. I nismo mogli biti dalje od istine! Jaime Pressly je izuzetno seksi snažna samosvjesna žena koja dobro zna što želi. I iako nekim čudom snimanje ljbavnih scena smatra neugodnim, istovremeno joj nije niti malo problem razodjenuti se na setu (poput scena u filmu Otrovna Ivy 3) ili za časopise, pa smo svi imali prilike uživati u potpunoj golotinji na stranicama Playboya i Allurea. A Jaime ima što pokazati, skladno tijelo kojim se može samo pohvaliti.

Ipak, unatoč vitkom tijelu njezino najubojitije oružje je prekrasno lice i nevjerojatne plave oči koje jednostavno hipnotiziraju! Tko ne bi htio biti na mjestu njezinog momka, privatnog biznismena Hamzija Hijanzia?

Međutim, od Jaime Pressly ćete dobiti više od dobrog izgleda. Dok ne vozi automobil pod utjecajem alkohola (za što je dobila uvjetnu kaznu) plavokosa ljepotica je i sasvim dobra glumica koja je za svoju ulogu Joy Turner u Zovem se Earl dobila Emmyja za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji, te je bila nominirana i za Zlatni globus. I iako je u serijama imala zapažene nastupe, u filmsku industriju se nije uspjela probiti. Kada vam stranica Imdb kao najvažnije filmove navodi Čovječe, volim te i Ovo nije još jedan film za mlade, sve vam je jasno. Ali, to niti malo ne umanjuje razloge zbog kojih je Jaime u ovoj rubrici.

 

BIOGRAFIJA

Nakon što je svoje djetinjstvo provela aktivno trenirajući gimnastiku i ples, Jaime Pressley je rano počela s poziranjem za teen časopise, a već sa 14 godina je putovala po Italiji i Japanu gdje je radila brojne photo sessione. Samo godinu dana kasnije, odlučila se na samostalni život, i to nakon što su joj se roditelji rastali. U njezinoj 20. godini je došao njezin trenutak slave, i to nakon što joj je ponuđena uloga  utrećem dijelu Otrovne Ivy. Iako joj se nije svidjelo što se mora skinuti, Pressly je prihvatila scenu, a film je danas pamćen samo po njezinom razodjevanju. S golotinjom je nastavila i godinu dana kasnije kada je osvanula na naslovnici Playboya.

Ipak, iako su svi pričalo o seksipilnoj glumici, ponude nisu stizale, pa se Pressly okrenula televiziji, odigravši zapaženu ulogu Audrey u seriji Jack & Jill, povremeno odigravajući i filmske uloge u ne baš uspješnim filmovima poput Ovo nije još jedan film za mlade. Umjesto filma, veću reklamu joj je donio Liz Claiborne Cosmetic, proizvođač kozmetike koji ju je 2002. godine izabrao za zaštitno lice. Njezina karijera se do 2005. godine svela samo na epizodne uloge u serijama, kao i pojavljivanje u spotovima Marilyna Mansona i Aerosmitha, a tada je stigao poziv da glumi u seriji Zovem se Earl, seriji koja će je tijekom četiri sezone vratiti na naslovnice magazina i u maštu muškaraca.

Ali, završetkom prikazivanja popularne serije, Pressly je ponovo osuđen na pojavljivanje u filmovima B kategorije i humorističnim serijama. Unatoč njezinim nadanjima, serije I Hate My Teenage Daughter i Jennifer Falls, u kojima je bila jedna od glavnih uloga, nisu ostvarile ni djelić uspjeha Zovem se Earl.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najkontroverznije filmske seks scene

Ukoliko nemate dobar želudac bolje preskočite ovaj teskt   SUDAR Ovdje se ne misli na razvikani film iz 2004. već David Cronenbergov uradak iz 1996. ...