Denise Richards

0

Iako je već odavno nema u filmovima, još uvijek je na glasu kao jedna od najzgodnijih glumica

 

7.9

Datum rođenja: 17. veljača 1971., Mjesto rođenja: Downers Grove, SAD, Website: www.deniserichards.com

 

Denise Richards je još jedna od onih dobro poznatih glumica za koju baš svi znaju, ali kada se pokušate sjetiti u kojim filmovima ste je gledali – shvatite da i ne možete nabrojati više od jednog – dva. Richards nikada nije bila glumica koja je osvajala kvalitetom svoje glume, ali zato jest izgledom. A taj izgled je ono što je još uvijek drži na listama. Njezina karijera je krenula eksplozivno – vrućom scenom u bazenu s Neve Campbell (a ugurao se tu još i Matt Dilon) u trileru Divlja igra. I dan danas jedna od najvrućih filmskih scena jednostavno nije mogla proći nezapaženo, a Richards je dobila priliku nastaviti karijeru u Hollywoodu. Ali, filmovi u kojima je glumila, kao i same njezine izvedbe, nisu bile vrijedne pogleda članova Akademije, pa je bila osuđena (ne računajući ulogu u Jamesu Bodnu) na uloge u trilerima i akcijama B kategorije ili komedijama koji su čak i još nižeg razreda.

Međutim, rang glumice koja je porijeklom iz naših krajeva, ostao je isti zahvaljujući njezinom stalnom boravku u medijima. Počevši od slikavanja za Playboy, burne veze sa Charlijem Sheenom do veze s gitaristom Bon Jovia Richiem Samborom, Richards je uvijek privlačila pažnju. Čak i danas, kada se više ne piše o njoj u smislu turbulentnih veza, kao majka čak troje djece privlači pozornost nevjerojatnim izgledom te je se slobodno može nazvati jednom od najvrućih MILF Hollywooda. I iako se vide prve bore, Denise još uvijek izgleda nevjerojatno, pa čak i bolje nego većina u pola mlaših djevojaka!

 

BIOGRAFIJA

Nakon što je provela djetinjstvo u malenom kraju u kojem je bila jedina djevojčica u baseball klubu, Richards je po završetku srednje škole ostvarila karijeru kao model radeći po Parizu, Tokyju i New Yorku. Međutim, Richards je htjela više pa je počela ići po audicijama kako bi ostvarila filmsku karijeru. Nakon što se pojavila u cijelom nizu manjih epizodnih uloga u serijama poput Bračne vode, Beverly Hills ili Seinfeld, Richards je dobila priliku u Verhoevenoj SF akciji Svemirski Marinci. Nažalost, ovaj blockbustera je prošao prilično loše pa je i Richards prošla nezapaženo, ali ju je zato svijet itekako primjetio u erotskom trileru Divlja igra. Njezina vruća scena s Neve Campbell i Mattom Dilonom joj je donjela nominaciju za najbolji poljubac na MTV-jevim filmskim nagradama, te postala jedna od najpoželjnijih djevojaka u Hollywoodu.

U tim trenucim karijera jo je bila u usponu, pa je nakon dva indie filma dobila priliku zaigrati Bond djevojku u Svijet nije dovoljan. Kako će se kasnije pokazati, ta je uloga ujedno bila i vrhunac njezine karijere. Iduće godine, nakon uloge u horroru Valentinovo upoznala je Charliea Sheena za kojeg se 2002. godine i udala.

Usljedio je cijeli niz uloga u manjim komedijama, a nakon što je sa Sheenom dobila prvo dijete slikavanjem za Playboy pokazala je da se izgledom, ako ne filmskim ulogama, može pohvaliti. Međutim, brak sa Sheenom nije potrajao pa je 2006. godine, nakon rođenja kćerkice, podnjela zahtjev za razvodom tvrdeći da ju je Charlie fizički i psihički napastovao. Nova kontroverza usljedila je nedugo nakon toga kada je Richards počela izlaziti s Richiem Samborom, bivšim njezine tada dobre prijateljice Heather Locklear.

Slučajno ili ne, baš nakon toga njezina karijera se potpuno zaustavila, pa je prvu novu priliku dobila tek 2009. godine ulogom uz Pamelu Anderson u komediji Prirodne plavuše. Odigravši još nekoliko uloga u filmovima koje nitko nije gledao, Richardson se okrenula televiziji. Nakon nastupa u Plesu sa zvijezdama, prihvatila je ulogu u seriji Blue Mountain State, pojavila se u epizodnim ulogama u Televizijska posla i Dva i pol muškarca, a danas je dio postave ABC-jeve serije Twisted.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako će izgledati Audi R10?

Šestolitreni V10 twin-turbo motor imat će tehnologiju deaktivacije cilindara   „Agregat će imati i tehnologiju deaktivacije cilindara, ili u prijevodu, kad nema potreba za najvećom ...